Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gününüze heyecan katacak bir karşılaşma.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(08-28-2011 02:46 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]
(08-28-2011 02:42 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]
(08-28-2011 02:33 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]İşte F1 sever buldum sonunda. Neden bilmiyorum oturup yaptıkları manevraları incelemek takımların pitstoplarını karşılaştırmak hoşuma gider bayaa. Çoğu kez ne anlıyosun bundan gibi sorularla karşılaşırım. Verilecek tek cevap F1 bi tutkudur olur Smile

Formula 1 benim için gerçekten yaşam stilidir. Komik bir RedBull pitstop'u, Schumacher'in spinleri, Lewis Hamilton'ın Vettel ve Webber'in külüstür Renault'larını tokatlaması. F1, F1 bambaşkadır be.

Malesef hakettiği saygıyı göremiyor.

Formula 1'den bahsediyorsan, evet. Gerçekten hakettiği saygıyı göremiyor. Bir ara en azından Türkiye Grand Prix'i diye bir şey vardı, yine gelsin. Yine gidelim, Türkiye'de Formula 1'in yaygınlaşması amacıyla bir şeyler yapalım. Bu işin başında Serhan Acar gelir, kendisinin yazılarını severek okur, spikerliğini beğenirim. Ama işte Türkiye'ye -F1 konusunda- Serhan Acar gibi kişi modelleri gerekli.
Euro 2016 için 1 milyar dolar devlet teminatı verilirken, her yıl binlerce turisti ülkemize çeken ve dünya çapında tanıtımımız için bulunmaz fırsatlardan biri olan Formula 1'e 26 milyon dolar vermek çok zor geldiği için Türkiye Grand Prix'inin yokolması ayrı bi üzüntü zaten.

Bu sıralar en iyi olay sanırım çok güzel virajları olan Spa pistine bide yağmurun eklenmesi olacak.
5 yıldır sürekli formula1 izliyorum ama bu sene raikkonen olmadığından artık bıktım Big Grin
(08-28-2011 03:04 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Euro 2016 için 1 milyar dolar devlet teminatı verilirken, her yıl binlerce turisti ülkemize çeken ve dünya çapında tanıtımımız için bulunmaz fırsatlardan biri olan Formula 1'e 26 milyon dolar vermek çok zor geldiği için Türkiye Grand Prix'inin yokolması ayrı bi üzüntü zaten.

Bu sıralar en iyi olay sanırım çok güzel virajları olan Spa pistine bide yağmurun eklenmesi olacak.

Kanada pistine de yağmur pek bir yaraşıyordu. Daha önce Belçika'da hiç yarış izlemedim denk gelmedi. Bir Monaco, bir Singapur, bir de Kanada. Bu kadar.
(08-28-2011 03:04 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Euro 2016 için 1 milyar dolar devlet teminatı verilirken, her yıl binlerce turisti ülkemize çeken ve dünya çapında tanıtımımız için bulunmaz fırsatlardan biri olan Formula 1'e 26 milyon dolar vermek çok zor geldiği için Türkiye Grand Prix'inin yokolması ayrı bi üzüntü zaten.

Gelen turistler 1 sene geldi daha da gelmediler çünkü pistin oturma yerleri çok kötü zenginse startın ordan alıyo bilet bi onu görüyo beyfendi
(08-28-2011 03:08 PM)F.Dana Yazılan: [ -> ]

Gelen turistler 1 sene geldi daha da gelmediler çünkü pistin oturma yerleri çok kötü zenginse startın ordan alıyo bilet bi onu görüyo beyfendi

müdür artık bunları dert etmeye gerek yok çünkü türkiyeyi seneye takvimden çıkardılar Big Grin
(08-28-2011 03:11 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]
(08-28-2011 03:08 PM)F.Dana Yazılan: [ -> ]

müdür artık bunları dert etmeye gerek yok çünkü türkiyeyi seneye takvimden çıkardılar Big Grin

Daha kesin değil görüşmeler devam ediyo
Çok erken pitstoplar başladı. Vettel favorim. Redbull ilk 2 yi alır diye düşünüyorum.
(08-28-2011 03:14 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Çok erken pitstoplar başladı. Vettel favorim. Redbull ilk 2 yi alır diye düşünüyorum.

Lastik işleri karıştı, WEB VET HAM ve ALG'nin lastiklerinde blistering varmış ve özellikle Red Bull lastik değiştirmek istiyordu. Lastikler sorun çıkaracaktır, bu yüzden bol bol pitstop göreceğiz.
keşke yağmur yağsa Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler