Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Aşırı Şekilde Donma
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Öncelikle Herkese Merhaba.
Oyunun Boş Alanlarında Donma Yok Fakat Adamla Karşı Karşıya Çatışmaya Başlayınca Çok Feci Şekilde Donma Başlıyor. Uzaktan Ateş Ederken Filan Sıkıntı Yok Ama Karşı Karşıya Gelince Dediğim Gibi Lag'dan Geçilmiyor Neler Yapmamı Önerirsiniz.

Not: İnternet Hızım 8mbps'e Kadar. Bilgisayarımın Özellikleride Gayet İyi

2Gb Ram
2.20 Ghz İşletim Hızı.
32Bit İşletim Türü.
Ekran Kartım: ATİ
Toplam Kullanılabılır Grafık Bellegi. 1750 Mb.
Ayrılmış Video Bellegi : 1024 Mb
Paylaşılan Sistem Bellegi 750Mb
İşlemci de turbo özelliği varmı yoksa ondandır 2.20 baya düşük Smile
Oyunun sistem özelliklerini düşür eğer sorun tekrar devam ederse sorun ekran kartından kaynaklanıyor ve yukarda ekran kartının özelliklerini yazmamışsın sadece ATI olduğunu biliyorum Big Grin gerikalanı yok yani Smile
Daha Önceden Böyle Bir Sıkıntım Yoktu Ama Yeni Başladı. Windows 7 Kullanıyorum Ayrıca. Ekran Kartı Modelım Ati Mobility Radeon HD 4650 Olarak Yazıyor Ss.gif
(08-25-2011 01:14 AM)BuNickYirmiHarflidir Yazılan: [ -> ]Daha Önceden Böyle Bir Sıkıntım Yoktu Ama Yeni Başladı. Windows 7 Kullanıyorum Ayrıca. Ekran Kartı Modelım Ati Mobility Radeon HD 4650 Olarak Yazıyor Ss.gif

Everest programını indirerek ekran kartının belleğine bakıp yaz ona göre yardımcı olalım Smile
Ekran kartın fena değil oyunda kasmalar yapmaması lazım daha önceden böyle bir sıkıntı yoktu demişsin daha sonra format falanmı attınız ?
Hack veya türevi programlar kullanıyorsanız onlar kasma yapar. He hayır kullanmıyorum diyorsanız ekran kartınızı güncellemeyi deneyin. PC'de ısınma sorunu da olabilir
Yok Hack Gibi Programlar Kullanmıyorumda. Dedıgın Gibi Arada Fan Yüksek Sesle Calısmaya Baslıyor Ozamanda Donma Baslıyor.
Format Atmadım Ayrıca Goruntu Ayarlarımda Orta Olarak Ayarlı Durumda
Bendede var o sorun of 16'lık odalarda
(08-25-2011 01:23 AM)tommy34 Yazılan: [ -> ]Hack veya türevi programlar kullanıyorsanız onlar kasma yapar. He hayır kullanmıyorum diyorsanız ekran kartınızı güncellemeyi deneyin. PC'de ısınma sorunu da olabilir
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler