Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Aşırı Şekilde Donma
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Sanırım laptop kullanıyorsun çünkü ısınma problemi genelde laptoplarda oluyor ve ısındımı acayip kasma yapıyor laptop.
Fanların tozunu almayı dene işe yarayacaktır ses çıkarmaya başlıyor ve kasıyorsa
Öncelikle sisteminiz gayet iyi 2 gb ram warrock için yeterli. Ekran kartınızda 1 gb ve modelide 2-2.5 sene önceki bile olsa yine yeterli. İşlemciniz sadece 2.20 Ghz yazmışsınız. Acaba işlemcinizin Markası ve modeli nedir ?

Pc'nizin kasmasının sebepleri şunlardır;
*Bilgisayarınızda zararlı yazılımlardan dolayı kasma yapabilir,
*Bilgisayarınızın içindeki fan ve diğer parçaların üzerinde toz birikmesi sonucu bilgisayarın fazla ısınması ve donanımlarında fazla çalışması bilgisayarınızda kasma yapabilir,
*İşlemcinizin modeli ve markası ney bilmiyorum ama 2 çekirdek ve üzeri işlemciler günümüz için yeterlidir. Öyle değilse işlemcinizden dolayı kasma yapabilir.

Sisteminizi tam ve düzgün yazarsanız size yardımcı olacağım.
Bir leyene su doldur kaynat onu kasayı içine koy donmaz .
Sorunum Çözülmüştür Teşekkürler.
Virüs Prog. ve Gereksiz Bütün Programları Kaldırdım. Ayarları Düşürüp Kan Efektinide Kapalı Konuma Getirdim Ayrıca Laptopu Koltuga Koydugumdan Dolayı Isınma Fazlasıyla Oluyordu. Artık Masada Kullanmaya Başladım ve Sorunum Tamamen Bitti. Tekrar Teşekkürler.
(08-25-2011 11:05 PM)BuNickYirmiHarflidir Yazılan: [ -> ]Sorunum Çözülmüştür Teşekkürler.
Virüs Prog. ve Gereksiz Bütün Programları Kaldırdım. Ayarları Düşürüp Kan Efektinide Kapalı Konuma Getirdim Ayrıca Laptopu Koltuga Koydugumdan Dolayı Isınma Fazlasıyla Oluyordu. Artık Masada Kullanmaya Başladım ve Sorunum Tamamen Bitti. Tekrar Teşekkürler.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler