Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ixmxf0xygen wall hacker
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Oyun içersinde tarayarak çıkıyordu 2. oyun video çek dedik tamam dedi ve 2. oyunda skoru kötüyken video almıyoruz dedi ve sonradan skorunu düzeltti sonra bizim map oynanmadan odadan attı.!
[Resim: screenshot006nn.jpg]

Uploaded with ImageShack.us
Taraf tuttuğum yok ama adamlar çekmek istememiş bunu zorla yaptıramazsın bizde klanca tw vermiyoruz ama hack değiliz
Yalan söylüyosun clanımızda 2 tane heykır var biri Semih Abi diğeri Can Abi Big Grin Big Grin Big Grin
video çekmek zorunda değildi eğer isterseniz tv veririz dedik küfür ettiniz şimdi konunun kapatılmasını istiyorum lobideki yazışmalardan kimse ifşa edilemez.
Hayır ilk başta vericem dedi ss den de anlaşıldıgı gibi.!
(08-23-2011 12:36 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Taraf tuttuğum yok ama adamlar çekmek istememiş bunu zorla yaptıramazsın bizde klanca tw vermiyoruz ama hack değiliz

resme bak bi hele ondan sonra yorum ya victory.gif
(08-23-2011 12:42 PM)NBK-Viaroma Yazılan: [ -> ]
(08-23-2011 12:36 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Taraf tuttuğum yok ama adamlar çekmek istememiş bunu zorla yaptıramazsın bizde klanca tw vermiyoruz ama hack değiliz

resme bak bi hele ondan sonra yorum ya victory.gif

sende yorumumu dikkatli oku o zaman adamın söz verip vermemesi önemli değil çekmek istememiş çekmemiş
Adamın pc kasabilir video çekemeyebilir,bu maç için konuşmuyorum ama TV istersiniz vermeyebilir bunlar da direk hack diyemeyiz

E tabii ayrıca şu yönden de bakmak lazım. Video olayını kabul edip sonra çekmemesi tartışılabilir. Madem çekmicekti en baştan çekemem demeliydi.
Ainen öle.
(08-23-2011 12:46 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]Adamın pc kasabilir video çekemeyebilir,bu maç için konuşmuyorum ama TV istersiniz vermeyebilir bunlar da direk hack diyemeyiz

E tabii ayrıca şu yönden de bakmak lazım. Video olayını kabul edip sonra çekmemesi tartışılabilir. Madem çekmicekti en baştan çekemem demeliydi.

video çekermisin diye sorulunca bizim arkadaş kabul etti ve bana video programı sordu bende ne gerek var dedim ve çekmeyeceğimizi söyledim arkadaş işine gelen tarafın ss sini çekmiş
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler