Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ixmxf0xygen wall hacker
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(08-23-2011 12:39 PM)erzincantr Yazılan: [ -> ]video çekmek zorunda değildi eğer isterseniz tv veririz dedik küfür ettiniz şimdi konunun kapatılmasını istiyorum lobideki yazışmalardan kimse ifşa edilemez.
ya ben bir keresinde ixmxf klanıyla maça çıktım lbloodz0 arkadaşımla birlikte netlimiter açmışlardı.Ben beklerim bunlarda hack..
Yalan atmana gerek yok yalan atmam içinde bir sebep yok sen tamam dedikden sonra iş bitmiştir.!
Bana göre de tw vermek saçma tw de bu sene moda oldu adamı 3 el arka arkaya öldürünmü hemen hacker tw ver diyor vermeyince de hakkımızda konular açılıyor ben isteyenlere veriyorum ama bnmn tw nin de lisans süresi dolmuş bundan sonra artık format atana kadar veremcm beyfendi
Doğrusu tv de oda artık tehlikeli Sad
Böyle bi warrock devrinde babana bile güvenmiyeceksin birader.
zorro zaten kimseye çekemiyor gerek yok tartışmaya. ARTİST
ilk önce tamam dedim ancak sonra vazgeçtim çünkü video açarsam hem oyun kasar hemde oyunum etkilenir tw vereyim dedik küfrettiler isterseniz ettiği küfründe ss sni koyabilirim.
İxmx'lerden her şeyi beklerim KS yaptın diye kaç defa odadan attılar ya Big Grin
Küfür ettigimi sanmıyorum.!
Video cekiceksin dedim tamam dedi skoru kötü olunca video cekmiyoruz dedi sonra adam cosmaya basladı ?
küfürse bi ak veleti demişimdir.!
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler