Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hiç bir şey anlamadım şu an deli oldum .
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaslar acayip bir şekilde manyaklaştım.Çünkü: çarıma3 saat gibi bi süre girmedim.3 saat sonra girmeye kalktıgımda, Şifre yanlış dedi.Çar 60 level bilgileri 3 gün önce tazelendi.Şifremi kise bilmiyor.bu warrock'tan kaynaklanan birşey olabilir mi ? ya çarla bütün irtibatım kesildi şifreyi unuttum dedim, e-posta kayıtlı değil diyor bir yardım edin :'( :'(
ELİM AYAĞIM TİTRİYOR Ss.gif Ss.gif
Arkadasım bes belli keylogger girip msn degistirmis warrock parolanıda degistirmis , msn'ye girip parolayı yenelemeye kalkarsan msn'yede giremessin cünkü orayıda degistirmistir büyük ihtimal

benim 54'üde caldılar böyle

yapıcakların bilgisayar icin :

-virüs'ü programını bırak bütün PC'ye baksın ( fazla güvenme ) Ccleaner var daha iyi
-kullanıcını sil
-yeni kullanıcı ac
-Her taraftaki parolaları degistir ( face , msn , skype , warrocktr, Youtube )
-bazı dosyaları alıcaksan virüs'den gecirip öyle USB'ye at , sonra yeni kullanıcıya at
-Hic bir siteye giris yapma , dediklerimi yapmadan

charın icin :

Kullanıcı ID :
gizli soru
3 aylık satım alımlar [ esn code ]
dogum tarihi
IP adresi

bunları yazıp ticket at geri cevap atarlar 1 hafta icinde
Bi' ticket at istersen
Anlamanın tek bir yolu var, kaliteli bir virus programın varsa güvenli mod'da açıp scan yap.
Çar gitti o zaman ben bi bardak su içtim hemde buzz gibi :'( Kim çaldıysada allah belasını versın..
(08-21-2011 02:30 AM)Justovc9x Yazılan: [ -> ]Arkadasım bes belli keylogger girip msn degistirmis warrock parolanıda degistirmis , msn'ye girip parolayı yenelemeye kalkarsan msn'yede giremessin cünkü orayıda degistirmistir büyük ihtimal

benim 54'üde caldılar böyle

yangına odunla değil ahşap evi komple taşımak diye buna derim ben Big Grin

- İlk önce sakinleşmeni ve tuşlara bakarak yapmanı isterim senden çünkü şu an ki adrenalin yüzünden tam basamıyor olabilirsin. G1'e kullanıcı adı yerine mail adresini yaz derim şimdilik elimden bu geliyor. Tekrar olmazsa çok yüklenmeden geçici ban yemiş olabilirsin ( misal: bi sitede sürekli F5 yaptıkdan sonra o siteye bi süre giremezsin. ) Başka IP'den bağlanan bir bilgisayarda dene
ama baska çara giriyor
E-mail adresine girebiliyor musun ?
Arkadaslar almışlar çarı.Şuan snir krizi geçirebilirim, sakinleşmeye çalışıyorum.E-posta dresindeki e-maillerde silinmiş like tıklayıp şifreyi değiştiriyim diye yapıcak hiç birşey yok.. Çalan adamı bulsam öldürücem o kadar yani :'( Angry
geçmiş olsun bilirim bu duyguyu benimde calmışlardı charımı hemde g1 cektigim gün ne yazıkki ticket ile geri alamadım charımı ama denemem faydalı olur yinede.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler