Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hiç bir şey anlamadım şu an deli oldum .
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ticket at dostum gecikmeden. Bilgileri varsa geri alırsın. Charını warrock-stats.com adresinden de takip at. Nc atılırsa hemen gör.
Yanlız gizli soru olayı kalktı.
Gizli soru olayı kalktı ama sistemde illaki kayıtlıdır o bilgiler. E-mail ile çok kolay çalmak. Geri almak için esn kodları, gizli soru falan filan bunları ticket olarak yolla. Yalnız, başka bilgisayardan yap bu işlemleri.
Tam ticketi en az yarın atabilirim :'(
ticket at
(08-21-2011 02:33 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(08-21-2011 02:30 AM)Justovc9x Yazılan: [ -> ]Arkadasım bes belli keylogger girip msn degistirmis warrock parolanıda degistirmis , msn'ye girip parolayı yenelemeye kalkarsan msn'yede giremessin cünkü orayıda degistirmistir büyük ihtimal

benim 54'üde caldılar böyle

yangına odunla değil ahşap evi komple taşımak diye buna derim ben Big Grin

- İlk önce sakinleşmeni ve tuşlara bakarak yapmanı isterim senden çünkü şu an ki adrenalin yüzünden tam basamıyor olabilirsin. G1'e kullanıcı adı yerine mail adresini yaz derim şimdilik elimden bu geliyor. Tekrar olmazsa çok yüklenmeden geçici ban yemiş olabilirsin ( misal: bi sitede sürekli F5 yaptıkdan sonra o siteye bi süre giremezsin. ) Başka IP'den bağlanan bir bilgisayarda dene
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler