(08-20-2011 04:04 AM)arrivederci Yazılan: [ -> ]madem böyle bir konu açtın altınada stats linkini koydun sana şöyle bişey sorayım aşağıda mavi ve kırmızı ile belirttiğim yerlere bir bak birinde 1154/999 yapıp 18750 exp almışsın
digerinde 604/493 yapıp 56250 exp kasmışsın.Bi zahmet arkadaşları aydınlatırsan sevinirim.
![[Resim: VYxNk.png]](http://i.imgur.com/VYxNk.png)
Vallahi neyi aydınlatacağımı anlayamadım ?
Eğer ki o kill orda neden çok 3 günde almışsın orda neden az 1 günde level almışsın diyorsan benim charı berkay lucky lucky arkadaşımız arada sırada BG de kasıyor ve bence bazen çok bazen az vuruyorum yani azdan kastım 3 e 10 4 e 15 falan öylede olsa exp alıyorum ve m14 flash ammo kasıyorum. Başka her hangi nasıl bi açıklama istedin anlayamadım tam
Düşünüyorum düşünüyorum aklıma gelmiyor ki

Sanırım o leveli FFA da kastım ve m14 flash atmaktan pek vuramadım o yüzdendir

ama FFA dan kastımı yanlış anlamayın lütfen arkadaşlar, FFA isede adam gibi kasıyorum bileğimle hackle cartla işim olmadı olmazda asla.
Hiç uğraşma böyle şeylerle Semih ya oyununa bak kim ne derse desin.
Semih abi neyi takıyorsun anlamadım bu oyunda hack açmadığı halde insanlara neler diyorlar ki sana yüklenmelerine kızıyorsun takmamayı öğren . Yoluna bak sen uğraşma seni bilen biler tw versende inanmazlar her oyununu video ya çeksende.
(08-20-2011 04:32 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Semih abi neyi takıyorsun anlamadım bu oyunda hack açmadığı halde insanlara neler diyorlar ki sana yüklenmelerine kızıyorsun takmamayı öğren . Yoluna bak sen uğraşma seni bilen biler tw versende inanmazlar her oyununu video ya çeksende.
Karşiim güzel söylemişsin
Açıkça belli yani hack olduğu opksız seri kasıyo daha büyük hack

Olum takma bunları ezolar sana sana hack derler opk derler ben ezoyken bırakmışımdır illam ki ama FFA Oynarım serice sen takma ..
ayıp ediyorlar sana semih abi uğraşma oyununa bak ya

Oyunda artık TW verince de bir şey bulamıyorlar sonra küfür edip kaçıyorlar işte bunu yapanlar adamsa adamlığın

bu adam heykır şuting

.
Bunada hack dedilerse yani inanamıyorum.