Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: xBloodym4ry
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(08-20-2011 01:48 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Seni charada mı NC atsak hacktirgit diye Big Grin

(08-20-2011 01:51 AM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]adam hack beyler. Burada konuştuğuna bakmayın Big Grin Tongue Big Grin

Big Grin
(08-20-2011 01:48 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Seni charada mı NC atsak hacktirgit diye Big Grin

hassniktir Big Grind
İşte hackın kanıtı ! Big Grin

[Resim: 421.jpg]

Big Grin 3 kişide bombayla aldı 2 sn öncesinde Big GrinD
5 inide alamamışsın berkay Big Grin
Oha hack atın obaaaaa Semih bu oyunda ne kadar zeki player varsa bir o kadar da aptal insanlar mevcut.Benim başım çok ağrıdı eskiden artık susmayı ve oyunuma devam etmeyi öğrendim.Zaten oyunda sana bişey dememişler forumda demişler.E zaten seni bilen biliyor.Böyle gereksiz bir konu açıp post kasma spam.gif Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(08-20-2011 01:37 AM)xbloodym4ry Yazılan: [ -> ]1 oyun atsam adam vuramasam sadece ammoyla flashla alıyorum %1 yeri geliyo böyle Big Grin

Big Grin
adam klavye delikanlısı beyler dağılın .p
Beyler Semih hack değildir ( Garanti veremem Big Grin )

TaTy

Kendisi itiraf etmiş ben hackim diye bizede gerekeni yapmak düşer.
madem böyle bir konu açtın altınada stats linkini koydun sana şöyle bişey sorayım aşağıda mavi ve kırmızı ile belirttiğim yerlere bir bak birinde 1154/999 yapıp 18750 exp almışsın
digerinde 604/493 yapıp 56250 exp kasmışsın.Bi zahmet arkadaşları aydınlatırsan sevinirim.
[Resim: VYxNk.png]
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler