Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 12 inde Soyundu 15 inde Hamile Kaldı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
[Resim: 217620.jpg]

12 yaşındayken iç çamaşır modelliğine başlayan Soya Keaveney isimli bir genç kız şimdi de 15 yaşında ve 12 haftalık hamile

Henüz 17 yaşındaki Jake Gray isimli erkek arkadaşından hamile kalan Soya, "İlk duyduğumda çok şaşırmıştım. Ama şimdi alıştım. Bir bebeğim olacak diye çok heyecanlıyım" şeklinde konuşuyor.

Kızının çok disiplinli biri olduğunu söyleyen Soya'nın annesi, "Eminim ki kızım mükemmel bir anne olacak. Çocuklarına da benim onlara verdiğim gibi iyi bir eğitim ve disiplin verecek" açıklamasında bulundu.

3 kardeşi ve annesiyle birlikte aynı evde yaşayan Soya, daha geniş eve çıkmak istediğini çünkü erkek arkadaşı ve bebeğiyle maaile yaşayacaklarını belirtiyor. Küçük yaştan beri manken olmayı hayal ettiğini söyleyen küçük anne adayı, bebeğini doğurduktan sonra tekrardan modellik yapmayı düşünmediğini söyledi.

Hamilelik sırasında aldığı kiloları sıkı bir diyet ve sporla vererek eski formuna kavuşmasının çok kolay olacağını da belirten Soya, "Eskiden hayalim model olmakti ama şimdi çok iyi bir anne, eş ve ev hanımı olmak istiyorum" açıklamasında bulundu.
Wohooo Big Grin Bişi demicem
Dikket etmiyorlar ki Big Grin
(08-18-2011 12:43 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Wohooo Big Grin Bişi demicem
Allah akır fikir versin .. Hayata erken atılında bu kadarda değil !
(08-18-2011 12:43 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Dikket etmiyorlar ki Big Grin

Dikkat etmekten kastını anladım galiba Big Grin
bir şey dememize gerek yok heralde Big Grin
(08-18-2011 12:43 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Wohooo Big Grin Bişi demicem
Dikket etmiyorlar ki Big Grin

adamım
ingilterede falan bunlar ayıp şeyler değilki. Burada saçma sapan abartılan şeyler.
(08-18-2011 12:56 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]ingilterede falan bunlar ayıp şeyler değilki. Burada saçma sapan abartılan şeyler.

Doğru Smile
Kızının çok disiplinli biri olduğunu söyleyen Soya'nın annesi, "Eminim ki kızım mükemmel bir anne olacak. Çocuklarına da benim onlara verdiğim gibi iyi bir eğitim ve disiplin verecek" açıklamasında bulundu.

Anneyi kutluyorum.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler