Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 12 inde Soyundu 15 inde Hamile Kaldı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(08-18-2011 12:56 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]ingilterede falan bunlar ayıp şeyler değilki. Burada saçma sapan abartılan şeyler.

İngilterede kiralar hakkında bilgin varmı Big Grin
bunlar neden bu kadar erken gelişiyor Smile
bize denk gelmezki şöyleleri ah ulan ahhh
(08-18-2011 12:59 PM)Poseidon. Yazılan: [ -> ]
(08-18-2011 12:56 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]ingilterede falan bunlar ayıp şeyler değilki. Burada saçma sapan abartılan şeyler.

İngilterede kiralar hakkında bilgin varmı Big Grin

ingilterede maaşlarla ilgilide kiralarla ilgilide fikrim var =D Hatta İngilterede kirada oturan çok insan yoktur nüfusun çoğunluğunun kendi evi vardır o sebeble ev fiyatlarınıda bilirim =D Araba fiyatlarını daha iyi bilirim =)
(08-18-2011 01:03 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]bunlar neden bu kadar erken gelişiyor Smile

Domuz eti yedikleri için. Domuz etinde çok büyük bir şekilde büyüme hormonu vardır.
Bunlar salak ne bekliyonuz ki Big Grin
Hep İngiltere'de oluyor nedense Smile Diğer Avrupa ülkerinde böyle habere hiç rastlamadım
Ailecek kafayı yemişler Big Grin
(08-18-2011 12:59 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Kızının çok disiplinli biri olduğunu söyleyen Soya'nın annesi, "Eminim ki kızım mükemmel bir anne olacak. Çocuklarına da benim onlara verdiğim gibi iyi bir eğitim ve disiplin verecek" açıklamasında bulundu.

Anneyi kutluyorum.

Katılıyorum.
Yapmak ayıp değil insan mutlu olur kendini tatmin eder ama, prezervatif falan kullansadılar Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler