Türk Savaş Uçakları Kandil ve Zaptaki PKK birliklerini bombalıyor..
Helal ! Allah Yüce Türk Ordusu'nu korusun !
Söylemeye çalıştığım şey buydu başından beri yapılması gerekiyordu demek karar alındı
Aynen gereken buydu sonunda.
yav asıl oraya askeri harekat düzenlenmeli kandil,gabar,zap dümdüz edilmeli adamlar uçaklar geldiginde sankı aval aal havaya bakıyolar 20-25 metrelık magaralara saklanıyolar kayalıkların altına saklanıyolar sız ıstedıgınız kadar bomba atın boş

siyahsaat1 bu forumun tümü türk sen türk deilsin demekki "siz" kelimesini kullanıosun.Sen adres ver ben sizi gostreririm sana, burda türk askerini aşalıyamassın

Süper haber!! İnşallah böyle devam ederiz!! Allah Türk'ü korusun ve yüceltsin.
ALLAH'a şükür sonunda emir geldi bunları halt edicez görücek herkez

Boş boş dağları bombalamanın tek artısı boş durmuyoruz hissi oluşturmadır Özel timlerle kara harekarı yapılmalıdır. 20 yaşında gencecik askerlerimiz artık ölmemeli !
(08-17-2011 10:57 PM)SeqiL Yazılan: [ -> ]siyahsaat1 bu forumun tümü türk sen türk deilsin demekki "siz" kelimesini kullanıosun.Sen adres ver ben sizi gostreririm sana, burda türk askerini aşalıyamassın 
ben türk askerini aşagılamıyorum nereden cıkarttın bunu 2 sene sonra bende askere gıtcem heralde ben saddece bu işin hava operasyonu ile kalmasını istemiyorum bunun neresini anlamadın ?