08-18-2011, 01:54 AM
(08-17-2011 10:42 PM)siyahsaat1 Yazılan: [ -> ]yav asıl oraya askeri harekat düzenlenmeli kandil,gabar,zap dümdüz edilmeli adamlar uçaklar geldiginde sankı aval aal havaya bakıyolar 20-25 metrelık magaralara saklanıyolar kayalıkların altına saklanıyolar sız ıstedıgınız kadar bomba atın boş
Mantığını yediğim sen warrock oynaya oynaya gerçek uçakların o mağraların içine girecek lazer güdümlü akıllı füzelerinin olduğunu unutmuşsun.Wr deki f15 mi la bunlar hadi füze atmasalar sen o atılan bombaların torpil olduğunumu sanıyorsun 1. si yetmezse peşinden gelen bombalar yeter hadi ölmediler ben şimdi o bilmemne çocuklarının g*t korkusundan altına işeyip köylere kaçtıklarını şimdiden tahmin ediyorum.
Herşey bi yana tayo nasıl izin vermiş şaştım vallaha şehitlerimiz bu aralar fazla bir göz boyaması olmasın bu üzücü.O kadar ordu gücümüzle pkk 10 sene önce bitirirdik ama geçmiş geçmişte kaldı şimdi bitirebiliriz ama birilerinin izni gerekiyor off offf.
Beyler bazılarınız diyorki kara operasyonu kara operasyonu siz o dağlarlara otokar cobraların bile zar zor çıktığını biliyormusunuz olduki tank çıkarıcaksın sadece o değil adamlar coğrafyayı biliyor yani oraya özel harekat gitse bile biraz zorlanır adamlar nerede ne olduğunu biliyor belki yüreksizler eğitimsizler kalleşler ama nerede ne mağrası var nereden nası pusuya düşürürüz biliyor şerefsizler.O nedenle oraya gerçektende eğitimli kişiler gitmeli acemi birliğini bitireni dağa sürmemeliyiz gencecik fidanlarımızı bile bile şehit etmemeliyiz.En güzeli hava operasyonu bence ama sadece uçaklarla değil helikopterlerde etkili olmalı eminimki uçaklardan daha etkili olurlar.

bişi yapamazlar