Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bakıcının Kabusu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
1960'larda, Batı Avusturalya, Perth'te yaşayan bir genç kız,
komşularının çocuklarına bakıcılık yapıyordu ve aile çocuklarının uyuyup uyumadığını öğrenmek için
sürekli telefon ediyordu.

Fakat telefon her zamanki gibi çalıp bakıcı ahizeyi kaldırınca, AĞIR NEFES ALIP VERMELERLE KARŞILAŞTI.
Telefon beş dakika sonra yine çaldı, ama kız bu kez açmayı pek istemiyordu.
Yine de, komşularının arayabileceğini düşünerek, açtı - ve bu kez tuhaf bir ses "Seni gözetliyorum" dedi ve KIZIN NE GİYDİĞİNİ ANLATMAYA BAŞLADI.Delice korkuya kapılan kız, telefonu suratına kapatıp hemen polisi aradı, onlarda aynı kişi tekrar ararsa onunla uzun uzun konuşmasını, böylece nereden aradığını saptayacaklarını söylediler.
Kız telefonu kapadığı anda telefon tekrar çaldı ve bu kez arayan "BENCE ÇOCUKLARA BİR BAKSAN İYİ OLUR" diyerek manyakça güldü, sonrada aramanın izleneceğini biliyormuş gibi telefonu hemen kapattı.

Dehşete kapılan kız zemin kattaki bütün kapıları, pencereleri kapadı ve çocuklara bakmak için üst kata koştu, telefonun yeniden çalmasına aldırmadı. Fakat arayan polislerdi, ona aramanın üst kattaki paralel bir telefondan yapıldığını söyleyeceklerdi. Kız çocuklara doğru koşarak üst kata çıkarken, ÜSTÜ BAŞI KANLA KAPLI ELİNDE SATIR OLAN MASKELİ BİR ADAM da onu karşılamak üzere aşağı iniyordu.

GERÇEKTİR

Not: Bir kitaptan kendim yazdım, kitabın adı "Hayat, bir ziyaretçinin yeryüzü rehberi"
Güzel hikaye sevdim.
Hayat Big Grin .. Güzel senaryo .
(08-17-2011 04:01 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Güzel hikaye sevdim.

Bunun gibi bir tane daha var onuda akşam yazayım, bunu ben okurken gece 4'dü evdede herkeS uyuyordu, düşün Big Grin
Kitap ismi ne ? Güzelmiş heyecan verici Smile
(08-17-2011 04:02 PM)ramizkaraeskii Yazılan: [ -> ]Hayat Big Grin .. Güzel senaryo .
Senaryo değil gerçek
(08-17-2011 04:02 PM)xbloodym4ry Yazılan: [ -> ]Kitap ismi ne ? Güzelmiş heyecan verici Smile

Hayat, Bir ziyaretçinin yeryüzü rehberi.
(08-17-2011 04:02 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]
(08-17-2011 04:01 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Güzel hikaye sevdim.

Bunun gibi bir tane daha var onuda akşam yazayım, bunu ben okurken gece 4'dü evdede herkez uyuyordu, düşün Big Grin

Mesajı düzelt odun herkez değil herke''S''
üf ya Big Grin
Bu kiptaptan esinlenip çekilmiş birde film var adını şimdi hatırlayamadım.
Heyecan dolu Big Grin Kabılan ayrı bişi Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler