Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bakıcının Kabusu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Filmini izledim ben bunun . Kız karşı eve koşarak gidip yardım istiyor kimseyi bulamayınca geri geliyordu . En son polis arıyordu arayanı tespit ettik arayan evin içinde deyince kız telefonu atıp banyoya koşuyor , karanlıkta bir telefon çalıyor .

Öldürdüğü adamın yüzünü ışıtması için telefon bırakmış . Baya fantastik bi filmdi Big Grin
Güzelmiş korku gerilim +18 SmileSmile
Güzel kitaba benziyo. victory.gif
Severiz korku Tongue
Bu çocuk manyak söyliyeyim ts'den hikayeler anlatıp duruyor Big Grin Gerçekmiş bide bunlar bir tane daha var oyşşş
(08-17-2011 04:12 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Bu çocuk manyak söyliyeyim ts'den hikayeler anlatıp duruyor Big Grin Gerçekmiş bide bunlar bir tane daha var oyşşş

HaHaHa çıldırmaya başladım totos.gif
iyide bunun filmide var adını bulursam söylerim gerçekmi orası aşikar
(08-17-2011 04:06 PM)Infinity Yazılan: [ -> ]Filmini izledim ben bunun . Kız karşı eve koşarak gidip yardım istiyor kimseyi bulamayınca geri geliyordu . En son polis arıyordu arayanı tespit ettik arayan evin içinde deyince kız telefonu atıp banyoya koşuyor , karanlıkta bir telefon çalıyor .

Öldürdüğü adamın yüzünü ışıtması için telefon bırakmış . Baya fantastik bi filmdi Big Grin

aynen hatta eve yollu kız arkadaşı falan geliyor ama ben eve hayran kaldım ya muhteşem bir evdi manzarası dizaynı teknolojisi vs vs
Aynen güzelmiş victory.gif
Çok heycanla okudum devamında ne oldu Ss.gif ve filmin adı ne bilen varmı
Korkunç Bir Film ve Çığlık karışımı bişi bu Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler