Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Beni nasıl bilirsiniz / tanırsınız ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Evet gençler, sevgili WarrockTR Ailesi,

Çok merak ettiğim ve bilmek istediğim için sizlere bu konuyu açma gereği duydum.

Beni forum içerisinde veya dışında nasıl bilirsiniz. Nasıl biriyimdir ? Sohbetim, kişiliğim , bunlar hakkındaki düşüncelerinizi almak istiyorum.

Abuk sabuk yorumlar atılmasını sizlerden rica ediyorum "istemiyorum". Sevmeyen,olumsuz düşünen de fikrini belirtsin. Saygı,sevgi sınırını aşmadan.

Buradaki temel amaç, forum içerisinde istenen, sevilen, yararlı biri olarak mı görülüyorum, yoksa ; istenmeyen,sevilmeyen, yararsız biri olarak mı ? Bu merakımı gidermemde bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

beyfendi
Muhabbet Kralı,Sevdiğim,Saydığım Çok Azda Bildiğim Can Abi Smile
Eskiden beri tanıdığım sevdiğim arkadaşlarımdansın.Ngp deyken olduğu gibi sık sık görüşmesekte olsun.Bu arada sesin çok güzell....Sohbetine doyum olmaz...
Aaahh cano cano…
Bitanesin sen ben de iki taneyim, he's Angel akarTR

Burak Kandöker

Slapnippy=Bugatti Veyron =D
Telefondan yazdığım için pek yazamadım, özelden ben anlatacağım sana bilgisayara geçtiğim zaman babe
Zor bir soru çünkü burdaki konuşmalarla nasıl bir kişiliğinin oldugunu anlamak çok zor Smile ama iyi birine benziyorsun Smile
Heykırsın ! Hem de oyunda değil anonim ekibinin başkan heykırısın ve oyuna bu heykleri çıkartan sizlersiniz. Hiç sevmiyorum..

Desem de şaka yaptığımı anladınız zaten Big Grin

Gerek kişiliğin olsun gerek muhabbetin olsun sevdiğim ve saydığım isimlerden birisin. Iıııııı, yani iyisin Smile Ayrıca forumda bir kişi sorununu dile getirmek için bir konu açmışsa ve senin de bunun hakkında bir bilgin varsa adamı sev yada sevme çekinmeden yardımını yapıyorsun beyfendi
Seni fazla tanımasam bile ''Can''a yakın olduğun için çok az zamanda sevdim ve saydım.Seveceğim ve sayacağım..
Sevgi ve Saygılarımla Abi..beyfendi
WarRock'da sanal alemde EN sevdiğim abimsin Smile Sanal alemde ilk abim oldu tarihe geçiceğim Big Grin Çok severim seni,sohbetine doyum olmaz Big Grin Çok iyi birisin,Heykır olsanda sorun yok tabi ki Tongue
Bi de şu Furkan [VipCastiel] işini halledersen kalbimdeki yerin artacak Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler