Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Beni nasıl bilirsiniz / tanırsınız ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Şahsen tanımıyorum .. Ama forumdaki tavırlarınla olgun ve canayakın bir kişiliğin var ..
Biraz hackle oynasan da iyisin iyi Big Grin
oda hırsızısın^^
Hiç karşılıklı konuşmadık,birbirimizi pek tanımıyoruz ama; iyi birine benziyorsun Smile beraber el atmak isterdim seninle,yada muhabbet etmek... Smile
Event'ların güzel oluyor. Metal müzik dinleyicisi, Gitar çalan, Oyundada iyi makara yapan bi insansın.

Dahada anlatayımmı DOST
her ne kadar sana sövsemde oyunda seni odamdan atıp n desemde (y dediğim istisnaydı Big Grin) abimsin büyüğümsün sen birine höt desen ben direk dalarım yani o kadar saygı duyuyorum sana kişiliğine gelirsek adam gibi adamsın çok renkli bir kişiliğin var bunu forumda oyunda bize yansıtıyorsun klanın liderisin bunuda iyi yapıyorsun daha ne diyim gıralsın kralsın kingsin Big Grin
(08-17-2011 01:31 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]her ne kadar sana sövsemde oyunda seni odamdan atıp n desemde (y dediğim istisnaydı Big Grin) abimsin büyüğümsün sen birine höt desen ben direk dalarım yani o kadar saygı duyuyorum sana kişiliğine gelirsek adam gibi adamsın çok renkli bir kişiliğin var bunu forumda oyunda bize yansıtıyorsun klanın liderisin bunuda iyi yapıyorsun daha ne diyim gıralsın kralsın kingsin Big Grin

Saygı duyuyorum Big Grin
Güzel insan Smile
(08-17-2011 01:32 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(08-17-2011 01:31 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]her ne kadar sana sövsemde oyunda seni odamdan atıp n desemde (y dediğim istisnaydı Big Grin) abimsin büyüğümsün sen birine höt desen ben direk dalarım yani o kadar ARTİST saygı duyuyorum sana kişiliğine gelirsek adam gibi adamsın çok renkli bir kişiliğin var bunu forumda oyunda bize yansıtıyorsun klanın liderisin bunuda iyi yapıyorsun daha ne diyim gıralsın kralsın kingsin Big Grin

Saygı duyuyorum Big Grin

duyacan tabi Big GrinBig Grin ARTİST
Biz ona Babates'le büyük başkan diyoruz açıklamaya gerek varmı daha Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler