Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sohodolls - Bang Bang Bang Bang
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

TaTy

Değerli WarrockTR üyelerine

http://www.youtube.com/watch?v=d4uA3t9AOUw
Zaten anlamadığım birşey var neden Miss Üye? Bayan Üye değilde.
Zaten Miss de yanlış , Mrs olması gerek . Miss Dul demek Big Grin

Şarkı iyi gibi , bi fesatlık yoksa Big Grin
(08-16-2011 02:10 AM)Infinity Yazılan: [ -> ]Zaten Miss de yanlış , Mrs olması gerek . Miss Dul demek Big Grin

Şarkı iyi gibi , bi fesatlık yoksa Big Grin

Olsun türkçe olsun daha iyi Wink
Foruma bir kız getirdik başımıza gelmeyen kalmadı.
(08-16-2011 02:27 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Foruma bir kız getirdik başımıza gelmeyen kalmadı.

Yok lafımız sana değil ben sadece türkçe olmasınız tercih ederdim.
(08-16-2011 02:27 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Foruma bir kız getirdik başımıza gelmeyen kalmadı.

Ama miss yanlış gercekten Big Grin .. Miss ne ya . Big Grin
Miss üyelere Big Grin
(08-16-2011 03:41 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]
(08-16-2011 02:48 AM)Mr.Erşen Yazılan: [ -> ]

Ya tamam sen getirdin anladık bune abi havalara bak

İşte bunlarla uğraşıyoruz. Sonra berkay neden sinirleniyorsun Smile Forumumun gülleri.

La olum laga luga yapma artiste bak ya maç alırız kaçarlar laf atar kaçar senın gıbılere hee ok diyip geçmek lazım bak senle haftada bir kapışıyoz adet oldu
Alıp veremediğiniz, paylaşamadığınız nedir bilmiyorum ama dikkat çekmek için yaptığınız sert çocuk taklitlerini sadece burdaki bi' kaç kişiye yedirebilirsiniz.O bi' kaç kişi haricindeki kişilerin gözünde ise küçülmeye devam ediyosunuz haberiniz ola.Bu bölümün modları da bi' el atsın artık şu konuya.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler