08-16-2011, 04:02 AM
(08-16-2011 03:56 AM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]Alıp veremediğiniz, paylaşamadığınız nedir bilmiyorum ama dikkat çekmek için yaptığınız sert çocuk taklitlerini sadece burdaki bi' kaç kişiye yedirebilirsiniz.O bi' kaç kişi haricindeki kişilerin gözünde ise küçülmeye devam ediyosunuz haberiniz ola.Bu bölümün modları da bi' el atsın artık şu konuya.
Ya mustafa nediyon sen ya neden bahsediyosun ? Alaya alıcaksan tmm gel tsde al birlikte yapalım ama burda anlayan yok
(08-16-2011 03:50 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Yani furkan tam sövülcek adamsın allah çarpsın yani şu yoruma sövmiyecek çok az adam var şimdi sana hakaret etmek istemiyorum ama gerçekten sınırlarımı zorluyorsun.Havalara bak yazmış bide sen kimsin sana havam olsun ? Ne havası 2 aydır imanım gevredi bu işle uğraşmak için. Biraz düşünceli ol . Yaşını bilmiyorum ama biraz düşünceli ol. Gerçekten terbiyesizlik bu yaptığın gerçekten büyük terbiyesizlik.
Belli sıkıntın var belli. Bir yaran var.
Çabana saygım var tamam yapmışsın etmişsin güzel röportajda neyse tmm haklısın ya şu saatte ...