Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Miss Üye
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
(08-14-2011 05:40 PM)Öykü Çalışkan Yazılan: [ -> ]Smile röpörtaj hazırlıkları devam ediyo..
sorular için ben yada berkaya ulaşabilirsiniz. Smile
Kime ulaşıcaksınız beyler?
bu nasil bir muhabbettir ya Big Grin
(08-15-2011 02:35 AM)Kaya_Er Yazılan: [ -> ]Off saçmalığa bak şimdi bayan üye oldu ya sanki hepimiz burda sokak ağzıyla konuşuyormuşuz gibi saygı duyun felan diyorsunuz sanki bundan önce burası farklıydı bakın şimdi siz o bayanın nickini pembe yapıcaksınız bayana ömler yağıcak.Ama konuşmalarımıza dikkat konusunda şunu diyim aramızda bazı şeyleri ima eden bazı kelimeler oluyor artık o kelimeleri kullanamıyacağız demek Big Grin Neyse hoşgelmiş.

Bide altına mod gibi miss üye yazmışlar yan hesap miss mi açsam bu misslerde yetki felan oluyormu hacı zevkine banlamak istediğim 2 kişi var (Can Doğan ve Donsuzkral hakan).Bazı arklar haklı benim gibi düşünüyorlar hiçbir şey değişmeyecek aynı devam zaten bayan üyenin forumda fazla takılacağını sanmıyorum.

Artık onda miss varsa bizdede ERKEK diye kos kocaman bir yazı yazsın birde nasıl süper mod varsa bendede SÜPER ERKEK olmasını istiyorum bunu öneriler kısmında konu açacağım hehe Big Grin O değilde 20 bin tane erkek üyenin içinde bir tane bayan hepsini vurabilirmisiniz ya da dövebilirmisiniz Big Grin

Söze çözüm getiren konusma Big Grin Big Grin katılıorum.Müthişsin, bu arada öykü hos geldın.Umarım abazalara raslamazsın, forumda çok ergen var Big Grin Big Grin
(08-15-2011 02:35 AM)Kaya_Er Yazılan: [ -> ]Off saçmalığa bak şimdi bayan üye oldu ya sanki hepimiz burda sokak ağzıyla konuşuyormuşuz gibi saygı duyun felan diyorsunuz sanki bundan önce burası farklıydı bakın şimdi siz o bayanın nickini pembe yapıcaksınız bayana ömler yağıcak.Ama konuşmalarımıza dikkat konusunda şunu diyim aramızda bazı şeyleri ima eden bazı kelimeler oluyor artık o kelimeleri kullanamıyacağız demek Big Grin Neyse hoşgelmiş.

Bide altına mod gibi miss üye yazmışlar yan hesap miss mi açsam bu misslerde yetki felan oluyormu hacı zevkine banlamak istediğim 2 kişi var (Can Doğan ve Donsuzkral hakan).Bazı arklar haklı benim gibi düşünüyorlar hiçbir şey değişmeyecek aynı devam zaten bayan üyenin forumda fazla takılacağını sanmıyorum.

Artık onda miss varsa bizdede ERKEK diye kos kocaman bir yazı yazsın birde nasıl süper mod varsa bendede SÜPER ERKEK olmasını istiyorum bunu öneriler kısmında konu açacağım hehe Big Grin O değilde 20 bin tane erkek üyenin içinde bir tane bayan hepsini vurabilirmisiniz ya da dövebilirmisiniz Big Grin
Öncelikle ben niye ban yiyorum bu bir , hoşgelmiş bu iki , asılmak yok filan diyorsunuz rep puanına bi bakar mısınız daha şimdiden kaç olmuş bu da üç Smile Saygılar beyfendi
Welcome öykü
(08-15-2011 04:03 AM)DonsuzKral Yazılan: [ -> ]Öncelikle ben niye ban yiyorum bu bir , hoşgelmiş bu iki , asılmak yok filan diyorsunuz rep puanına bi bakar mısınız daha şimdiden kaç olmuş bu da üç Smile Saygılar beyfendi

Sevdiğimden la eşşşşeek şakası tadında bişi Big Grin

Saygılar Ressam beyfendi
Miss Üyeler Pembe Ts adminleride pembe ts adminlerinden şüphelenmeye başladım !
(08-15-2011 05:41 AM)erzincantr Yazılan: [ -> ]Miss Üyeler Pembe Ts adminleride pembe ts adminlerinden şüphelenmeye başladım !

Ts adminlerinin rengi mor Smile

Sherlock

Bence Öykü ilk ve son üyesi olarak kalacak Miss Üye' nin ya neyse sıkıntı yok.
Merak etmeyin beyler.Kadınlar her şeyin farkında.O yüzden terbiye ve ahlak kuralları ayakları yapmayın burda.Türkiye şartlarında öyle bir kız kalmadı artık.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans Adresler