Bayan üye var forumda ve küfür etmeyelim ! Bu nasıl bi' zihniyettir
Her kız için söyleyemem ama bu aralar kızlar erkeklerden daha fazla küfür ediyor gibi geliyor bana.
NOT : Ayrıca küfürlü bir ortam yoktu zaten ve küfür edenler banlanıyordu.Bayan üyelerin forumuza uğraması güzel ama bu hiçbirşeyi değiştirmeyecek yani eskisi gibi devam

(08-15-2011 01:53 AM)PsychoTherapy Yazılan: [ -> ]Bayan üye var forumda ve küfür etmeyelim ! Bu nasıl bi' zihniyettir 
Her kız için söyleyemem ama bu aralar kızlar erkeklerden daha fazla küfür ediyor gibi geliyor bana.
NOT : Ayrıca küfürlü bir ortam yoktu zaten ve küfür edenler banlanıyordu.Bayan üyelerin forumuza uğraması güzel ama bu hiçbirşeyi değiştirmeyecek yani eskisi gibi devam 
Benim dediğim artık
Bu tarz konularda öyle konuşmalar yapılmamalı.
lan 2 yıldır forumdayım (üyelik açıp şifresini unuttum üyelikler dahil

) Bir kere beni merak etmediniz kız bi geldi herkez resme atladı

(08-15-2011 01:37 AM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]İpden adres bulup dövmeye gitcek.Ona göre adam olun he.
geçerken beni de al. Dövdükden sonra starbaksa gider köpüklü kahve içerik keyif niyetine
Konuyu saptırıp alakasız yerlere çekmekte üstünüze yok forumumun gülleri.
Asılanı asarız beyler .
Bu arada artık sohbet kurallarında daha katı olacağımı söylemeliyim . İmalarınıza dikkat edin .
#Seneye Miss Warrock 2012 yarışmasıda düzenleriz .
(08-15-2011 01:53 AM)PsychoTherapy Yazılan: [ -> ]Bayan üye var forumda ve küfür etmeyelim ! Bu nasıl bi' zihniyettir 
Platformumuza katılan bayan üyelerin bir şeyi değiştireceğinden bahsetmiyor zaten kimse, bazı kendini bilmezler buraya gelip saygısızca takma isim kullanıyorlar ve bazıları da erotik konulara dalıyorlar artık bu saatten sonra bayan üyesi olduğu için bu konuları yapmamaya çalışmalıdır. Tabii ki banlanıyor böyle üyeler fakat bazıları abartmadan yapıyor o sohbeti onlarda banlanmıyor ki banlanmaması gerekiyor zaten sadece uyarı almaları lazım. + bir konu da özel mesaj yolu ile taciz edebilme ihtimali var bazı üyelerin ki böyle üyeleri de bildirdiğin de bu forumda yeri kalmaz zaten.
İkinci bir konu bayanlar erkeklere göre daha çok küfür edebilir fakat bu üyemiz belki bildiğimiz bayanlardan değildir, onun amacı bizim platformumuzu tanıtmak ve daha fazla üye kapasitesine sahip olmamızı sağlamaktır. Bunları bilelim arkadaşlar lütfen.
Katılan arkadaşımıza teşekkür ediyoruz, forumda iyi vakit geçirmesini, işini doğru düzgün yapabilmesiy dileğiyle.
(08-15-2011 01:55 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ] (08-15-2011 01:37 AM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]İpden adres bulup dövmeye gitcek.Ona göre adam olun he.
geçerken beni de al. Dövdükden sonra starbaksa gider köpüklü kahve içerik keyif niyetine
Burnumuzada sürermiyiz köpüğünden ?