lütfen biri bir çozum bulsun warrock a giriyorum oyunu oynarken yaklaşık 10 dk sonra hiçbir hata vermeden oyun kapanıyor w7 32 bit kullanıyorum bilgisayarın işlemcisi filan çok iyi ama bu sorundan dolayı oynayamıyorum yeni pre de aldım lanet olsun lütfen yardım edin(birde m14 atınca 2. ve 3. m14 gozukmuyor alakası olabilirmi) ya çok acil lütfen kaç aydır araştırıyorum çozum bulamadın ne olur yardım edin...

Başlığın tümünü büyük yazmak yasaktır. Düzenledim.
Hergün birisi böyle sorunlarla geliyor ve herkes aynı cevabı alıyor servise gideceksin kablolarım yandı veyahut bilgisayar 10 dakika da bir kapanıyor diyeceksin düzeltecekler.
Kardesim aynı olay bende oluyor suan bendede 10 dk sonra pc kapanıyor ekran kartının ordaki pervane bende donmuyor ve soğutamıyor pc kapanıyor direk kendiliğinden sende bi bak belki sendede aynı dır

asus rog kullanıyorum pc nin ısınmasından kaynaklandığını sanmıyorum pc ile en gelişmiş oyunları saatlerce oynuyorum hiç ısınmıyor alakası olduğunu sanmıyorum.
onlara milyonlere baktım
onlara milyonlere baktım çozum yok
onlara milyonlere baktım çozum yok
m14, flash veya ammo bug'ı bendede oluyor, 64 bit win7 kullanıyorum; 32 bit win 7 oyunlarda 64 bit'den daha fazla sorun çıkarır.
O m14 bug'ı herkeste oluyor. Ammo atarsın 4 tane almazlar 1 tane m14 düşer gerisi düşmez. Ammoların alınması gerekir. 6. slloth change varsa flash 2 tane atarsan m14 ün teki çıkmıyor çoğu zaman. Flash 2 tane attığında 4 medic box'ta çıkmaz.
gamebooster yada oyun güçlendirici bir programdan olabilir birde uyumluluktan xp fılan yap warrock u yada antivirüsü bir kapa oyle dene eger bunlardan hıcbırı olmuyorsa sorununu ing olarak araştır birde valla diyebileceklerim bu kadar birde warrock için sakın vista yada xp ye geçme haaa değmez

(08-14-2011 05:41 PM)Mehmet Eşdoğan Yazılan: [ -> ]Kardesim aynı olay bende oluyor suan bendede 10 dk sonra pc kapanıyor ekran kartının ordaki pervane bende donmuyor ve soğutamıyor pc kapanıyor direk kendiliğinden sende bi bak belki sendede aynı dır 
Devreye girmediği için bilgisayarın şarteli atıyor