Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: warrock hata vermeden kapanıyor.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
ya bakın bilgisayarım kapanmıyor warrock kapanıyor 10 dk sonra sanki alt+f4 çekmiş gibi warrock kapanıyor masaüstüne atıyor hatanın nedenini hala bulamadım ...uyumluluk sorunu fln da yok... 2 aydır araştırıyorum ya bukadar olmaz çözüm yolunu bulan yokmu beyler rica ediyorum.....herşeyi denedim nerdeyse tüm forum sitelerine baktım!!!!Sad
ya bakın bilgisayarım kapanmıyor warrock kapanıyor 10 dk sonra sanki alt+f4 çekmiş gibi warrock kapanıyor masaüstüne atıyor hatanın nedenini hala bulamadım ...uyumluluk sorunu fln da yok... 2 aydır araştırıyorum ya bukadar olmaz çözüm yolunu bulan yokmu beyler rica ediyorum.....herşeyi denedim nerdeyse tüm forum sitelerine baktım!!!!Sad!!!!!
ya bakın bilgisayarım kapanmıyor warrock kapanıyor 10 dk sonra sanki alt+f4 çekmiş gibi warrock kapanıyor masaüstüne atıyor hatanın nedenini hala bulamadım ...uyumluluk sorunu fln da yok... 2 aydır araştırıyorum ya bukadar olmaz çözüm yolunu bulan yokmu beyler rica ediyorum.....herşeyi denedim nerdeyse tüm forum sitelerine baktım!!!!Sad!!!!!
(08-14-2011 07:57 PM)siyahsaat1 Yazılan: [ -> ]gamebooster yada oyun güçlendirici bir programdan olabilir birde uyumluluktan xp fılan yap warrock u yada antivirüsü bir kapa oyle dene eger bunlardan hıcbırı olmuyorsa sorununu ing olarak araştır birde valla diyebileceklerim bu kadar birde warrock için sakın vista yada xp ye geçme haaa değmez Wink
çözümü buldum. uyumluluktan service xp pack fln deil windows 7 yaptım birde orada yonetici olarak calistiri isaretledim sorun çözüldü çözüm önerileriniz için saolun ins birinin isine yarar ben aylarca giremedim çünkü
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler