Taşıncağım için yeni internet bağlantısı kurmak istiyorum ve şuanki TTnetten mutsuzum.Hızlı bir adsl şeçeneği sunabilecek varmı?Faturadan daha çok internet hızı önemli.
uydu net var güzeldir. ttnet'e göre daha hızlı
Benim bildiğim en iyisi uydunet ama bende şuan smile kullanıyorum yakında değiştirecem =)
Türkiye TTNet'den başka bir internet sağlayıcı yok.Biliyorum başka başka firmaları sayıcaksın ama;onların hepsi ttnet alt yapılı.TTNet de bir sorun olduğunda hepsinde oluyor dikkat edersen.
Zaten Bunlar TÜRK TELEKOM'un Altında Sadece İsim Değişikliği Var
(02-13-2010 11:48 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Zaten Bunlar TÜRK TELEKOM'un Altında Sadece İsim Değişikliği Var
Evet ammaa yeni sistemle özel kablo döşüyorlar baya tuzlu ama verimi çok yüksek

Bir kaç yıla kadar en kralı Tellcom olacak tahminimce...Quiknet yani..
(02-13-2010 11:51 PM)nihocan Yazılan: [ -> ] (02-13-2010 11:48 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Zaten Bunlar TÜRK TELEKOM'un Altında Sadece İsim Değişikliği Var
Evet ammaa yeni sistemle özel kablo döşüyorlar baya tuzlu ama verimi çok yüksek 
Şimdilik O Kadar Bir Bilgim Yok Çok Sağlam Birşey Söylemem İçin İlk Önce Telekom'a Gidip Sormam Lazım

Biri forumda internet hızlandırıcı bir program sölemişti.Arama yaptım bulamadım.Yardımcı olurmusunuz?
Bütün ISS ler TürkTelekom hatları üzerinden bağlanır.İster smile olsun ister superonline yine Türktelekomun telefon hattından giriyorsunuz.Boşyere uğraşmayın.Varsa Uydu internetiniz ( 500$ cihazı- 100$ da aboneliği ) o zaman kurtulursunuz.Kıbrısta yaşayan bir abimden biliyorum.Uydudan giriyor internete...