Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: En iyi hizmet veren ADSL firması
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(02-13-2010 11:48 PM)quanszpard Yazılan: [ -> ]Türkiye TTNet'den başka bir internet sağlayıcı yok.Biliyorum başka başka firmaları sayıcaksın ama;onların hepsi ttnet alt yapılı.TTNet de bir sorun olduğunda hepsinde oluyor dikkat edersen.

Ben söylemeden herkes gerekli açıklamayı yapmış Smile
şimdi şöyle bir durum ttnet dışındaki diğer hizmet veren firmaların alt yapısı gene ttnet yani şuanda ttnetten başka seçenek yokmuş gibi birşey çünkü ttnette olan sorunlar diğerlerindede oluyor umarın önümüzdeki yıllarda türkiyede bağımsız güzel bir telekomünikasyon kurumu çıkacaktır inşallah
(02-13-2010 11:48 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Zaten Bunlar TÜRK TELEKOM'un Altında Sadece İsim Değişikliği Var

Doğru . Smile derdim ama oda bozdu .
Kimse kabloneti söylemedi.. Eğer oturduğun yere hizmet veriyorlarsa o hızda kablonetin 16 yada 32 mbit internet paketleri ttnetin zannedersem bütün paketlerinden daha ucuza geliyor. Bildiğimiz kablolu tv kablosunu kullanarak maksimum 100mbit(300de olabilir tam hatırlamıyorum) internet hızına kadar hizmet verebiliyorlar. Açıkçası yeni üyelik fln zımbırtılarla uğraşmak istemediğimden geçemedim ama müsait olduğum bir zaman diliminde görüşüp bende bağlatmayı düşünüyorum. Ama dediğim gibi şuanda heryere o hizmeti vermiyorlar. Sadece belirli ilçelerde var(Özellikle İstanbul Ataşehir gibi yeni kurulmuş kent düzeninin bulunduğu yerlerde)..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler