Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Lvl atlamak niye bu kadar zor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
lvl almak çok zor 2 lvlim 3 e geçebilmek için onlarca oyun oynuyorum daha 2 lvlken bu kadar uğraşıyorum ben,millet nasıl 50 lvl oluyor lvl atlamayı mı bilmiyorum.Yardım etseniz iyi olur
Bu mesajı kaldır millet iyi gülecek iftara az kala Big GrinBig GrinBig Grin
Daha bismillah yeni başlıyorsun DOST
Bu oyunun doğasında var victory.gif hem ben 3 saate 8 levele kadar gelebiliyorum.Sen nasıl bu kadar yavaşsın anlıyamadım?
Normalde 2 den 3 levele atlamak o kadar zor değilki,dediğim gibi ben 3 saatte 8 level olmuştum...
E madem taktik istiyorsun vereyim;
Silahların iyi olmalı
9 Winlik odalarda kasıl hep
16 kişilik odalar olursa daha çok exp gelir
ve en önemlisi iyi oynamalısın...
Bu oyunun doğasında var victory.gif hem ben 3 saate 8 levele kadar gelebiliyorum.Sen nasıl bu kadar yavaşsın anlıyamadım?
Normalde 2 den 3 levele atlamak o kadar zor değilki,dediğim gibi ben 3 saatte 8 level olmuştum...
E madem taktik istiyorsun vereyim;
Silahların iyi olmalı
9 Winlik odalarda kasıl hep
16 kişilik odalar olursa daha çok exp gelir
ve en önemlisi iyi oynamalısın...
sen kasmayı bilmiyorsun benden sana tavsiye her gün 8 lik FFA odası kur önlerden akşama kadar 5-6 level atlarsın Wink 20 level falan olunca da premium çek
bro şunu söyliyim ben bir çarımı kastığımda gold pre varsa ve adam gibi silah varsa 1 günde en az 11 level oluyor ama sen düşük puan alıyorsan az exp geliyordur.Big GrinBig Grin
Ben ilk başladığımda oyuna 2-3 haftada atlamıştım 1'den 2ye Smile
Big Grin Big Grin Big Grin
FFA ( Açık Savaş ) iyidir kardeşim Smile
Big Grin adam 2den3'e atlayamıo die isyan ediyor Big Grin ben %1 kasmak için çıldırıyorum m045.gifm045.gif
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler