Acaba siz hepiniz oyuna ilk başladığınıza da mı 3 saatte 8 level oluyordunuz silahsız,presiz,ya da herhangi bi' taktik bilmediğiniz zaman? Lütfen biraz saygı gösterin,anlayışlı olun.
bkz:xbloodym4rry adam opk gibi level kasıyor ayrıca nasıl kastığına bağlı ve ortalama kaç point yaptığına
(08-13-2011 08:02 PM)killerbey3 Yazılan: [ -> ]Acaba siz hepiniz oyuna ilk başladığınıza da mı 3 saatte 8 level oluyordunuz silahsız,presiz,ya da herhangi bi' taktik bilmediğiniz zaman? Lütfen biraz saygı gösterin,anlayışlı olun.
Ben gayet anlayışlıyım sadece 2 den 3 levele atlamak o kadar zor olmamakla birlikte konu açmaya değmiyeceğini düşündüğüm için bu görüşümü söyledim...
KArdesim oyununa bağlı bi oyun 2 dk ya biter bi oyun 20 dk ya biter belli olmaz 50 lwl ler 2 dk ya bi oda bitirirler sen 20 dk da onlar 1 ex kasarlar 20 dk da sen 10 ex

sen bu oyunu bırak bence

türk knighti oyna 1 solucan kesersin level atlarsın orası tam sana göre

(08-13-2011 08:18 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]bkz:xbloodym4rry adam opk gibi level kasıyor ayrıca nasıl kastığına bağlı ve ortalama kaç point yaptığına
O adam hacker.İsterse OPK olsun ne farkı varki ? Bu arada konuya gelınce her levelın kendıne ayid bi zorlugu var bu tartısılmaz

.Sen en iyisi kasmaya devam et alısırsın

Dalga geçenlere bakıyorum da daha doğmadan öğrenmişler oyunu sanırım.Ayrıca birçok mmorpg oynadım.Birçoğunda belki bu dalga geçenlerden daha iyiyim.Yeni başladık bilmiyoruz yardım istedik işte