Eski WeS vs Karma isimli konuda ki maçın videosudur. Bana çeker misin dedi bende dediği anda başladım.
Açıklamam gereken birşey var ki eline koz vermiş olmayayım..
Yumruk seçiliykende ekrada crosshair var. Bu programla yapılmış birşey değil. ( Eskiden moda olan snip'lerin kullandığı crosshair programı değil. Ve ya şöyle diyeyim onlarda oyundaki cross çıkmıyordu. )
O yapmış olduğum temanında getirisi değil. Öyle olsaydı istiyenlere atmazdım zaten. O da farklı bir dosya. ( Ek dosya değil yanlızca oyunun dosyasındaki değişiklik. O kadar geniş şekilde elletmiyor dosyalarına ama olanlar bunlar işte. ) Dediğim gibi şuana kadar değiştiremediğim tek şey.. Karakterler.
Birşey daha belirtiyim artık ne o temayı ne de ( Videodan sonra istiyen olacaktır elbet ) o cross'u istemeyin. O temayı attım birkaç kişiye ve hata yaptım. Yani başkalarınıda riske attım. Tamam biliyorum o yüzden banlanmadım ve banlanmıyacağım ( İllegal birşey yok sonuçta. ) ama başkası pc'de bulunan virüsten banlanır ondan sanar adımı kirletir falan. Bitti istemeyin. Ne bu forumda ne başka forumda ne de msn'de.
Video'yu buradan izliyebilirsiniz;
xFire
Saygılarımla,
Mehmet.
Suçlamalarınızı lütfen Ö.M ile yapınız. ( Elbette çıkıcak bir, iki okumadan sadece izliyen.. ) Konunun kilitlenmesine sebep olmayın lütfen.
Lütfen okuyun ya! Sonra Mehmet neden bu kadar sinirlisin! Bak sırf senin ve senin gibi çıkabilicek gibiler için sona ne yazmışım!?
"Suçlamalarınızı lütfen Ö.M ile yapınız. ( Elbette çıkıcak bir, iki okumadan sadece izliyen.. ) Konunun kilitlenmesine sebep olmayın lütfen. "
Zaten biz seni biliyoruz kim ne derse desin . Gerekli olan herşeyi açıklamış Mehmet bundan sonrada Mehmete laf etceklerse bişey diyemeyiz . Bizim kanıtımız herşeyimiz var . Maçta kötü sözle f2 yapmadık bile yapmayızda . Bir maç için kalp kırmaya gerek yok . Gerekli kanıt ortada zaten diyecek bişey yok . Konu başlığı güzel olmuş he bide maçta hep bana pm atmışım ne çok konuşuyom be

Ha bide şu yönden sağol maçta en güzel oynadığım maçta video aldığın için sağol paşam . Önümüzdeki maçlara bakalım . Übeyit birazda sen yorum yaz sağlam yorum bekliyorum Übeyit senden

(02-13-2010 11:28 PM)byhayalet Yazılan: [ -> ]Zaten biz seni biliyoruz kim ne derse desin . Gerekli olan herşeyi açıklamış Mehmet bundan sonrada Mehmete laf etceklerse bişey diyemeyiz . Bizim kanıtımız herşeyimiz var . Maçta kötü sözle f2 yapmadık bile yapmayızda . Bir maç için kalp kırmaya gerek yok . Gerekli kanıt ortada zaten diyecek bişey yok . Konu başlığı güzel olmuş he bide maçta hep bana pm atmışım ne çok konuşuyom be
Ha bide şu yönden sağol maçta en güzel oynadığım maçta video aldığın için sağol paşam . Önümüzdeki maçlara bakalım . Übeyit birazda sen yorum yaz sağlam yorum bekliyorum Übeyit senden 
Yanlış anlaşılma olmasın onlarda kötü birşeyler demediler. Dostlarım vardı aralarında. Okan'ım ve Doruk'um..

Diğerini tanımıyorum. İstek üzerine.
(02-13-2010 11:29 PM)Barış Yazılan: [ -> ]suçlama değil o mehmet datalarını değiştirmişsin belliki oyunun belki yumruk olayınıda ordan yapmışsındır hemen cellalenme.
Ama hala aynı şeyi yapıyorsun. (= Yukarıda yazıyor onu nasıl yaptığım. Gereken herşey yazıyor hacı.
Haçkmisin kardeş yumrukta dürbün var.Suçlamayımda nasıl oluyor.
(02-13-2010 11:33 PM)1abc1 Yazılan: [ -> ]Haçkmisin kardeş yumrukta dürbün var.Suçlamayımda nasıl oluyor.
Bu ve bunun gibi yorumların silinmesini rica ediyorum.
Önce okumayı öğreticem bunun gibi yazanlara sonra tekrarda açıklayacağım.

(02-13-2010 11:36 PM)Mehmetii Yazılan: [ -> ] (02-13-2010 11:33 PM)1abc1 Yazılan: [ -> ]Haçkmisin kardeş yumrukta dürbün var.Suçlamayımda nasıl oluyor.

Tamamda öle bişi olması imkansızz.
mehmetcim senin ne olduğunu biliyoruz zaten rahat ol kimse kirletemez seni =)
ayrıca tam istiyecektim onu isteme demişsin^^
tamam mehmet kusura bakma =) şuan msndeki hata ve bir kaç aile sorunlarıyla uğraştığımdan yazıyı okuyamadım benim dikkatsizliğim
(02-13-2010 11:37 PM)1abc1 Yazılan: [ -> ] (02-13-2010 11:36 PM)Mehmetii Yazılan: [ -> ] (02-13-2010 11:33 PM)1abc1 Yazılan: [ -> ]Haçkmisin kardeş yumrukta dürbün var.Suçlamayımda nasıl oluyor.

Tamamda öle bişi olması imkansızz.
İmkansız olsaydı videoda göremezdin. Önce açıklamamı oku sonra tekrar yazman gereken birşey bulursan beklerim.
(02-13-2010 11:40 PM)dr4g0npw3r Yazılan: [ -> ]mehmetcim senin ne olduğunu biliyoruz zaten rahat ol kimse kirletemez seni =)
ayrıca tam istiyecektim onu isteme demişsin^^
Teşekkürler.

Özellikle okuyarak yorum yaptığın için.
(02-13-2010 11:40 PM)Barış Yazılan: [ -> ]tamam mehmet kusura bakma =) şuan msndeki hata ve bir kaç aile sorunlarıyla uğraştığımdan yazıyı okuyamadım benim dikkatsizliğim
Ne demek efendim. İnsanlık hali. Ama peş peşe tekrarlanınca hatalar ( Farklı kişiler tarafından ) insan sinirleniyor. Bende sert çıkmamalıydım ama sinirlerim gerildi işte. Kasa kasa video çektiriyorlar! Ama fark eder mi? Etmez..