Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: For xtechn9ne [Vs. Video'm]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
[quote='Mehmetii' pid='27225' dateline='1266092516']
Eski WeS vs Karma isimli konuda ki maçın videosudur. Bana çeker misin dedi bende dediği anda başladım.

Açıklamam gereken birşey var ki eline koz vermiş olmayayım..

Yumruk seçiliykende ekrada crosshair var. Bu programla yapılmış birşey değil. ( Eskiden moda olan snip'lerin kullandığı crosshair programı değil. Ve ya şöyle diyeyim onlarda oyundaki cross çıkmıyordu. )

Hack'e giriyor bence bu olay.Oyunun dosyalarıyla oynadıgını kendi diyo.
oyun dosyalarıyla oynamak hack değil
ayrıca hack olmanın sencesi bencesi olmaz
Evet dosyalarla oynuyorum. Bu benim kişisel tercihim ve seni ilgilendirmez. Kendim dedim ve hala diyiyorum.

Sonuçta adamların yerini görüyor muyum? Ve ya onları map dışında tek bomba ile öldürüyor muyum? Ama ben gıcıklık yapıcam arkadaş diyiyorsan.. Cevap alamayacaksın bundan sonra benden.
mehmet zahmet olmazsa pc nin özelliklerini bi' sayarmısın =)
4 Gb ram, 1 gb paylaşımsız ekran kartı, 2.00 GHz, Vista'dan 7'ye yükselttim ve masaüstü değil. Yeterli bir makine şuan için. Tabii ilerisi için her zaman daha iyisi lazım olacak.
voav ! sağolasın =)
tamam hackersın işte anladık Big Grin Big Grin Big Grin
ben biliyorum bu adamın böyle hacker oldugunu, bide hack'i açıp video çekmiş ayıp ya Tongue
mehmet hack çıksın çarımın id pwsini söylerim burda(sonrada değişirim ^^)
Gördüğüm kadarıyla snipte bile cross var bu haksız kazanç değilmi?
İllegal yani.
Temanın rengi falan değişmesı oyunu etkilemez ama sniperda croos olması gerçekten haksız kazanç ve bu hesabın kapatılmasına sebep olabilir.
"mehmeti hekırsın işte acıklaması yok bunun hh oyunda gm heck acıp G1-Admin-Neo yla geldıgın gunlerı unutmadım "

gibisinden yorumlar yapmayacağım tabe Big Grin isterse benden baska herkes senı hekır bilsin yine farkeden bişe olmaz
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler