Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Vize , Pasaport
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar bir sorum var yurt dışında çalışmak için illaki gideceğin ülkenin kadın yada erkek'le evli olmak zorunlumudur ? Yoksa çalışmak için gideceğin ülkenin vatandışının birisiyle evli olmak zorunlu değilmi ?
Zorunlu olarak biliyorum ..
Öncellikle foruma uzun zamandır katılmış olduğundan dolayı bazı kuralları bilmeli ve konumuzu ona göre açılmalıdır, yanlış anlama amacım rencide, rezil etmek gibi bir şey değil sadece bildiğini yapmadığından bahsettim biraz Smile

Konuna gelince ; Kendi vatandaşının dışında bir evlilik yaptığından dolayı eşinden dolayı oraya gitmen o kadar sorun olmuyor ve hatta hiç sorun olmuyor ama illa ki yurt dışına gideceksen evlenmen şart değil evlenmeden de gidebilirsin ama o ülkeye gelecek vatandaşın hangi ülkeden geldiği falan ve her şeyi araştırıldığı için sıkıntılar oluşuyor ve bazıları da kabul etmiyor kendi vatandaşlıklarına diye biliyorum.
Aynen zorunlu galiba
Aynen ZOrunlu Benim Dayım Gitmişti EVli Olman Lazım Demişlerdi Wink
Zorunlu değil.
Evli olmana gerek yok öyle saçma şeymi olur Smile
Benim tanıdığım bi abi gitmişti ama evli değildi kabul ederlerse gidersin yoksa gidemezsin falan diye anlatmıştı
Almanya gibi bir yere gidiyorsan çalışma ve oturma izni almalısın diye biliyorum.
Amerika
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler