Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Vize , Pasaport
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Şimdi Amerikan birisiyle evlenmeden orda yaşamazmıyız.Düşüncesi bile saçma.
(08-12-2011 11:35 PM)Complicated Yazılan: [ -> ]Şimdi Amerikan birisiyle evlenmeden orda yaşamazmıyız.Düşüncesi bile saçma.

Ben evlenilcek diye duyumlar almıştımda o yüzden sormuştum berk.
Zorunlu değil, oranın vatandaşı olman için 2 sene birisiyle evli kalman lazım. Sen oranın vatandaşı olmayacağın için sorun yok.
(08-12-2011 10:26 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar bir sorum var yurt dışında çalışmak için illaki gideceğin ülkenin kadın yada erkek'le evli olmak zorunlumudur ? Yoksa çalışmak için gideceğin ülkenin vatandışının birisiyle evli olmak zorunlu değilmi ?

İlk öncelikle Hangi Ülkeye gidicen + sana teklif geldimi gelmediyse nasıl ve ne şartlarla gidiceksin örneğin Amerika kaçak giden baya bir insan var belli bir süre kaldık tan sonra sana vatandaşlık hakkını veriyor fakat kafanda bir ülkeye gidip orda çalışmak varsa o ülkede tanıdığın yoksa bu imkansız tanıdık olması şart ve şöyle bir durum var benim tanıdığım bir çok insan gidip evlendi bayan erkek önemi yok evlendiğin taktirde o ülkenin kanunlarına göre hak kazanıyorsun ilk öncelikle hangi ülkeye gideceğini yazarsan sana bir nebze yardımcı olurum.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler