Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Birileri K2'ye takmis durumda "Beceriksizler"
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaslar resmi forumu dolasakene bakim neye rasladim:

Alıntı:İşe yaramaz k2 yöneticileri neredesiniz? Oyunda event varken yani GM varken millet hack açıyorsa bu k2 yöneticilerinin başarısızlığından kaynaklanır
Yıllardır oyuna para yatırıyoruz parayı almayı çok iyi biliyorsunuz ama hizmet te yoksunuz
Hackleri anti kik i bitirin artık oyunda çok açık var oyuna doğru düzgün bakım yapın sizi işe yaramaz beceriksizler
Oyuna doğru düzgün GameMaster istiyoruz yeni rünüler vs kısacası oyunun baştan aşağı değişmesi gerek
bir adam 1 saat içinde 71 den 75 oluyor daha sonra 81 oluyor sa ve level düşmüyorsa bu gm nin olmadığının göstergesidir
Lütfen gereğini yapın...
AKsi takdirde ocak başı şubat sonu gibi gerçekten hukuk anlamında başınızı büyük bir şekilde ağrıtırz
ve ağrıtıcazda bir an önce gereğini yapın
Beceriksiz k2 yöneticlerine iletilir...
para kazanıyorsanız hizmetinizizide doğru ve düzgün bir biçimde verin
hukuk işlemleri başlatılmıştır saygılar

baya sert bi aciklama olmus ama adam hakli, yani egri oturalim ama dogru söyliyelim, para almasini biliyor premium alin g1 alin demesini biliyorlar ama oyuna verdikleri hic bisey yok, eger premiumlar g1ler olmasaydi warrock bu zamana kadar ayakta duramazdi. Yani yine bizim paralarimiz yüzünden bu haldeler
Bu yazıyı yazan her kimse hukukdan bahsetmiş.Komik Smile K2 gibi büyük bir şirket,sizce bunları düşünmemiş olabilir mi,yani hukuksal boyutlarını.Onlarda,olanların farkında ve de olabilecek şeylerden(hukuksal),demem o ki;tabii ki kişi,K2'yu mahkemeye verebilir ancak,hiçbir olumlu sonuç alabiliceğini düşünmüyorum.K2 zaten bunların bütün hazırlığını yapmıştır,doğru ya da yanlış bir şekilde hukuksal boyuttan rahatca sıyrılabilirler Smile

TaTy

K2 , Dream Execution ve HackShield Warrock'u hackden arındıracağını iddaa etmiyor.Para verip g1 premium alıyorsan o saa silah daha hızlı level atlama ve F2P oyunucularından daha fazla eşya alıyorsun. Para veripde hackden kurtulacaksın diye birşey yok.
Microsoft bile Korsan(hack) ile mücadele edemiyor.Piyasada milyonlarca yasadışı işletim sistemi (xp,vista,win7) dolaşıyor.Antivirüs programları bile kırlıyor.Son çıkacan oyunlar bile daha çıkmasına 3 gün kala korsanların eline düşüp internete sızıyor(modern Warfare 2 ) bu firmalar ve firmalara dahi bişey yapamazken kaldı ki bu arkadaş yapacak.
En fazla dava açar ve buda aylar yıllar sürer.Kimse size verdiğiniz parayı iade etmez. Premiumu alıyorsan sana extradan silah dinar item olarak geliyor.

Bu arkadaşın yaşı 10 veya altında mahkemeye nasıl bir dilekçe vereceğini merak ediyorum

Şöyle olabilir belki :
Hakim bey ben bu adamlara para verdim bu adamlar hacki lagı bugu kaldıramadı ? yıh yıh yıh
saçmalık saçmalık saçmalık
(12-24-2009 08:10 PM)neglector Yazılan: [ -> ]Bu yazıyı yazan her kimse hukukdan bahsetmiş.Komik Smile K2 gibi büyük bir şirket,sizce bunları düşünmemiş olabilir mi,yani hukuksal boyutlarını.Onlarda,olanların farkında ve de olabilecek şeylerden(hukuksal),demem o ki;tabii ki kişi,K2'yu mahkemeye verebilir ancak,hiçbir olumlu sonuç alabiliceğini düşünmüyorum.K2 zaten bunların bütün hazırlığını yapmıştır,doğru ya da yanlış bir şekilde hukuksal boyuttan rahatca sıyrılabilirler Smile

(12-24-2009 08:36 PM)Respect Yazılan: [ -> ]K2 , Dream Execution ve HackShield Warrock'u hackden arındıracağını iddaa etmiyor.Para verip g1 premium alıyorsan o saa silah daha hızlı level atlama ve F2P oyunucularından daha fazla eşya alıyorsun. Para veripde hackden kurtulacaksın diye birşey yok.
Microsoft bile Korsan(hack) ile mücadele edemiyor.Piyasada milyonlarca yasadışı işletim sistemi (xp,vista,win7) dolaşıyor.Antivirüs programları bile kırlıyor.Son çıkacan oyunlar bile daha çıkmasına 3 gün kala korsanların eline düşüp internete sızıyor(modern Warfare 2 ) bu firmalar ve firmalara dahi bişey yapamazken kaldı ki bu arkadaş yapacak.
En fazla dava açar ve buda aylar yıllar sürer.Kimse size verdiğiniz parayı iade etmez. Premiumu alıyorsan sana extradan silah dinar item olarak geliyor.

Bu arkadaşın yaşı 10 veya altında mahkemeye nasıl bir dilekçe vereceğini merak ediyorum

Şöyle olabilir belki :
Hakim bey ben bu adamlara para verdim bu adamlar hacki lagı bugu kaldıramadı ? yıh yıh yıh
saçmalık saçmalık saçmalık

ilk paragrafa bakarsak çok güzel şeyler söylemişsin gerçekten. Hack'e crack'e karşı gelmek kolay değil. Ama bir gerçek varki mevcut bir K2'ye dava açmaya çalışan ve bu amaçla çalışma sürdüren bir grup insan gerçekten var vede 30-40 yaşlarında bu adamlar.
Bu arkadaşlara ben Smile cevap veriyorum vatan haini oluyorum.

TaTy

Konuyla alakası yok belki Sadık ama
http://tr.warrock.net/index.php?showtopic=8795&hl=
Alıntı:Oluyor böyle ben oyun oynarken gm yukarıdan pw yi yazmadan oyuna 8-9 kişi giriyordu. Yani var birilerine bir ayrıcalık..

Sherlock

Bla bla bla..
(12-24-2009 09:24 PM)Respect Yazılan: [ -> ]Konuyla alakası yok belki Sadık ama
Alıntı:Oluyor böyle ben oyun oynarken gm yukarıdan pw yi yazmadan oyuna 8-9 kişi giriyordu. Yani var birilerine bir ayrıcalık..

aslında olaydan kaçan sadık olmuş burda en kolay yolu seçip karşısındaki ile uzlaşmak yerine yakışmayanı yapmış, kaldı ki pixelden bahsediyor , pixel artık hiç bir anlam ifade ediyormu sizin için diye sormazlarmı ? =)
Bunu yazan kişinin yaşı kaç sizce?

turk0lord

(12-24-2009 09:24 PM)Respect Yazılan: [ -> ]Konuyla alakası yok belki Sadık ama

bende bu walkytaly ı bır hack forumunda gördüm millete wr hack dagıtıyordu. acaba nick benzerliğimi? yoksa resmi forumdan ihraçtan sonra gayri resmi işleremi girdi?
bu oyuna para vermek sorun deil ama zaman harcıyoruz hepimiz.k2 paramızı verse de veremiyeceği tek şey heba olmuş zamanımız.sanal alemde kırılmıyacak oyun site vs.vs yok ama önlemini de alman lazım.
şöyle bişi diyen varmı;-nasıl olsa internette heryer virüs,nası olsa gircek.virüs programı kullanmasak ta olur.
böyle bişi diyecek yok mazoşist deilse eğer.k2 saçma sapan hackshıeldle pachleriyle bişiler yapmaya çalışıyor. ama artık hackin yeniden yapılması saatler alıyor.başka çözümleri var.o kadar para veriliyor.bu çözümleri de onlar bulsun isteniyor.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler