Birileri K2'ye takmis durumda "Beceriksizler"
The following warnings occurred:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1551 header
/inc/class_session.php 360 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 57 session->init
/showthread.php 21 require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
File Line Function
/inc/class_session.php 106 my_setcookie
File Line Function
/inc/functions.php 1612 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 54 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read

sol_reklam_link
sag_reklam_link

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Konudaki Cevap Sayısı
15
Konuyu Açan Kişi
sp0ng3b0b
Görüntülenme Sayısı
2149

Konu Kapalı 

Derecelendir
  • 1 Oylar - 3 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paylaş
sp0ng3b0b
Albay
*

Profil Bilgileri
Adı: Ümit

Katılma Tarihi: Oct 2009

Rep Puanı: 134

Warrock Bilgileri
Nick: sp0ng3b0b

K/D: 1.5x

LwL: 100

Clan: YoK

8. Slot Silahım :
gold_scorpion
Favori Silah :
m60
Gold Premium
Assault
M60
CQC
Arkadaslar resmi forumu dolasakene bakim neye rasladim:

Alıntı:İşe yaramaz k2 yöneticileri neredesiniz? Oyunda event varken yani GM varken millet hack açıyorsa bu k2 yöneticilerinin başarısızlığından kaynaklanır
Yıllardır oyuna para yatırıyoruz parayı almayı çok iyi biliyorsunuz ama hizmet te yoksunuz
Hackleri anti kik i bitirin artık oyunda çok açık var oyuna doğru düzgün bakım yapın sizi işe yaramaz beceriksizler
Oyuna doğru düzgün GameMaster istiyoruz yeni rünüler vs kısacası oyunun baştan aşağı değişmesi gerek
bir adam 1 saat içinde 71 den 75 oluyor daha sonra 81 oluyor sa ve level düşmüyorsa bu gm nin olmadığının göstergesidir
Lütfen gereğini yapın...
AKsi takdirde ocak başı şubat sonu gibi gerçekten hukuk anlamında başınızı büyük bir şekilde ağrıtırz
ve ağrıtıcazda bir an önce gereğini yapın
Beceriksiz k2 yöneticlerine iletilir...
para kazanıyorsanız hizmetinizizide doğru ve düzgün bir biçimde verin
hukuk işlemleri başlatılmıştır saygılar

baya sert bi aciklama olmus ama adam hakli, yani egri oturalim ama dogru söyliyelim, para almasini biliyor premium alin g1 alin demesini biliyorlar ama oyuna verdikleri hic bisey yok, eger premiumlar g1ler olmasaydi warrock bu zamana kadar ayakta duramazdi. Yani yine bizim paralarimiz yüzünden bu haldeler

[Resim: 70341.gif]

12-24-2009 07:39 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
neglector
Kök Tengri
Elite

Profil Bilgileri
Adı: Ülgen

Rep Puanı: 375

Warrock Bilgileri
Nick: ?!

K/D: 99.9

LwL: 99

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Engineer
M60
CQC
RE: Birileri K2'ye takmis durumda "Beceriksizler"
Bu yazıyı yazan her kimse hukukdan bahsetmiş.Komik Smile K2 gibi büyük bir şirket,sizce bunları düşünmemiş olabilir mi,yani hukuksal boyutlarını.Onlarda,olanların farkında ve de olabilecek şeylerden(hukuksal),demem o ki;tabii ki kişi,K2'yu mahkemeye verebilir ancak,hiçbir olumlu sonuç alabiliceğini düşünmüyorum.K2 zaten bunların bütün hazırlığını yapmıştır,doğru ya da yanlış bir şekilde hukuksal boyuttan rahatca sıyrılabilirler Smile

It feels so freaking gorgeous to be back on WarRockTR's track again! I'm now all like: ''heck yeah, I missed you guys a lot and don't want this to end ever again!''. Honestly, I should like to say how utterly grateful I'm as I'm back again on the train! Love ya all! süperr
(Bu Mesaj 12-24-2009 08:11 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : neglector.)
12-24-2009 08:10 PM
Tüm Mesajlarını Bul
TaTy
Unregistered

K2 , Dream Execution ve HackShield Warrock'u hackden arındıracağını iddaa etmiyor.Para verip g1 premium alıyorsan o saa silah daha hızlı level atlama ve F2P oyunucularından daha fazla eşya alıyorsun. Para veripde hackden kurtulacaksın diye birşey yok.
Microsoft bile Korsan(hack) ile mücadele edemiyor.Piyasada milyonlarca yasadışı işletim sistemi (xp,vista,win7) dolaşıyor.Antivirüs programları bile kırlıyor.Son çıkacan oyunlar bile daha çıkmasına 3 gün kala korsanların eline düşüp internete sızıyor(modern Warfare 2 ) bu firmalar ve firmalara dahi bişey yapamazken kaldı ki bu arkadaş yapacak.
En fazla dava açar ve buda aylar yıllar sürer.Kimse size verdiğiniz parayı iade etmez. Premiumu alıyorsan sana extradan silah dinar item olarak geliyor.

Bu arkadaşın yaşı 10 veya altında mahkemeye nasıl bir dilekçe vereceğini merak ediyorum

Şöyle olabilir belki :
Hakim bey ben bu adamlara para verdim bu adamlar hacki lagı bugu kaldıramadı ? yıh yıh yıh
saçmalık saçmalık saçmalık
12-24-2009 08:36 PM
Turgay Emek
qstrgy07
Elite

Profil Bilgileri
Adı: Turgay

Rep Puanı: 636

Warrock Bilgileri
Nick: wtrtrgy07

K/D: 2,58

LwL: 17

Clan: NBK

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Medic
M60
CQC
(12-24-2009 08:10 PM)neglector Yazılan:  Bu yazıyı yazan her kimse hukukdan bahsetmiş.Komik Smile K2 gibi büyük bir şirket,sizce bunları düşünmemiş olabilir mi,yani hukuksal boyutlarını.Onlarda,olanların farkında ve de olabilecek şeylerden(hukuksal),demem o ki;tabii ki kişi,K2'yu mahkemeye verebilir ancak,hiçbir olumlu sonuç alabiliceğini düşünmüyorum.K2 zaten bunların bütün hazırlığını yapmıştır,doğru ya da yanlış bir şekilde hukuksal boyuttan rahatca sıyrılabilirler Smile

(12-24-2009 08:36 PM)Respect Yazılan:  K2 , Dream Execution ve HackShield Warrock'u hackden arındıracağını iddaa etmiyor.Para verip g1 premium alıyorsan o saa silah daha hızlı level atlama ve F2P oyunucularından daha fazla eşya alıyorsun. Para veripde hackden kurtulacaksın diye birşey yok.
Microsoft bile Korsan(hack) ile mücadele edemiyor.Piyasada milyonlarca yasadışı işletim sistemi (xp,vista,win7) dolaşıyor.Antivirüs programları bile kırlıyor.Son çıkacan oyunlar bile daha çıkmasına 3 gün kala korsanların eline düşüp internete sızıyor(modern Warfare 2 ) bu firmalar ve firmalara dahi bişey yapamazken kaldı ki bu arkadaş yapacak.
En fazla dava açar ve buda aylar yıllar sürer.Kimse size verdiğiniz parayı iade etmez. Premiumu alıyorsan sana extradan silah dinar item olarak geliyor.

Bu arkadaşın yaşı 10 veya altında mahkemeye nasıl bir dilekçe vereceğini merak ediyorum

Şöyle olabilir belki :
Hakim bey ben bu adamlara para verdim bu adamlar hacki lagı bugu kaldıramadı ? yıh yıh yıh
saçmalık saçmalık saçmalık

ilk paragrafa bakarsak çok güzel şeyler söylemişsin gerçekten. Hack'e crack'e karşı gelmek kolay değil. Ama bir gerçek varki mevcut bir K2'ye dava açmaya çalışan ve bu amaçla çalışma sürdüren bir grup insan gerçekten var vede 30-40 yaşlarında bu adamlar.
12-24-2009 08:54 PM
by_system
K2 Mod Squad
*

Profil Bilgileri
Adı:

Rep Puanı: 54

Warrock Bilgileri
Nick: bysystemm

K/D: 1.42

LwL: 52

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
Gold Premium
Assault
M60
Battle Group
Bu arkadaşlara ben Smile cevap veriyorum vatan haini oluyorum.
12-24-2009 09:13 PM
TaTy
Unregistered

Konuyla alakası yok belki Sadık ama
http://tr.warrock.net/index.php?showtopic=8795&hl=
Alıntı:Oluyor böyle ben oyun oynarken gm yukarıdan pw yi yazmadan oyuna 8-9 kişi giriyordu. Yani var birilerine bir ayrıcalık..
12-24-2009 09:24 PM
Sherlock
Unregistered

Bla bla bla..
12-24-2009 09:41 PM
vidanjor
vv1907
*

Profil Bilgileri
Adı: vv1907

Rep Puanı: 236

Warrock Bilgileri
Nick: vv1907

K/D: 1.77

LwL: 50

Clan: TR

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
Bronz Premium
Assault
M60
Battle Group
(12-24-2009 09:24 PM)Respect Yazılan:  Konuyla alakası yok belki Sadık ama
Alıntı:Oluyor böyle ben oyun oynarken gm yukarıdan pw yi yazmadan oyuna 8-9 kişi giriyordu. Yani var birilerine bir ayrıcalık..

aslında olaydan kaçan sadık olmuş burda en kolay yolu seçip karşısındaki ile uzlaşmak yerine yakışmayanı yapmış, kaldı ki pixelden bahsediyor , pixel artık hiç bir anlam ifade ediyormu sizin için diye sormazlarmı ? =)

[Resim: thumb_119794799.gif]
TR TS 2 Sunucumuz: Bize ulaşmak isteyenler ;
- Server Adress : teamspeakhost.no-ip.org:8694
- Server Password : maskulen

(Bu Mesaj 12-24-2009 10:31 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : vidanjor.)
12-24-2009 10:31 PM
Tüm Mesajlarını Bul
AliYıldız
Eduroam
*

Profil Bilgileri
Adı: Ali

Rep Puanı: 243

Warrock Bilgileri
Nick: eduroam

K/D: 100

LwL: 100

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
Bunu yazan kişinin yaşı kaç sizce?
12-24-2009 10:40 PM
Tüm Mesajlarını Bul
turk0lord
Unregistered

(12-24-2009 09:24 PM)Respect Yazılan:  Konuyla alakası yok belki Sadık ama

bende bu walkytaly ı bır hack forumunda gördüm millete wr hack dagıtıyordu. acaba nick benzerliğimi? yoksa resmi forumdan ihraçtan sonra gayri resmi işleremi girdi?
bu oyuna para vermek sorun deil ama zaman harcıyoruz hepimiz.k2 paramızı verse de veremiyeceği tek şey heba olmuş zamanımız.sanal alemde kırılmıyacak oyun site vs.vs yok ama önlemini de alman lazım.
şöyle bişi diyen varmı;-nasıl olsa internette heryer virüs,nası olsa gircek.virüs programı kullanmasak ta olur.
böyle bişi diyecek yok mazoşist deilse eğer.k2 saçma sapan hackshıeldle pachleriyle bişiler yapmaya çalışıyor. ama artık hackin yeniden yapılması saatler alıyor.başka çözümleri var.o kadar para veriliyor.bu çözümleri de onlar bulsun isteniyor.
12-25-2009 02:47 AM
« Önceki | Sonraki »
Konu Kapalı 

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Warrock Ne Durumda ? warumit1 2 786 06-28-2012 03:20 AM
Son Mesaj: Serkan Ersoy
  warrock oyanabilir durumda 1heromed59 9 1,377 06-07-2012 05:02 PM
Son Mesaj: Alkyone35
  Ts bilen birileri n4kr3123 4 1,066 08-31-2010 10:24 PM
Son Mesaj: €trq3n€ral
  Warrock ne durumda? Sekonder 11 2,472 01-22-2010 12:27 AM
Son Mesaj: neglector

İletişim | Warrock Türkiye / Ship Supply | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobile Version | RSS Beslemesi
Ship Supply
Шип Сапплай