Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Çalışma Ortamınızı Paylaşın !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4

TaTy

Arkadaşlar, herhangi bir fotoğraf makinesiyle çalışma masanızın resmini gönderin.Ayrıca çalışma masanızdaki donanımları ve bilgisayarınızın özelliklerini yazmanızı rica ediyorum.Nasıl bir manzara ortaya çıkacak merak ediyoruz.Yabancı bir forumda binlerce Professional ortam paylaşılmıştı.

Lütfen resimleri http://imgur.com/ adresine upload ediniz.

İlk resmi ben koyuyorum.
Not: Resimsiz mesaj yazmayalım lütfen.
Uyarı: Lütfen çok açık +18 resimleri koymayalım.

Core i3 540 / MSI H55M-P31 / 8 GB DDR3 1333 Kingston / Zotac GTS 450 / Seagate 500GB / Xigmatek Asgard II Pure Black / WD 1 TB Harici HDD / Plantonics Gamecom 367 KUlaklık / A4Tech X7 Mouse / Logitech extreme 3d Pro Joystic / Logitech Dual Action Gamepad / LG 19'' WS LCD /

[Resim: 0H4st.jpg]
[Resim: WydBf.jpg]
Telefon çok iyi çekmedi ama idare edin artık.
[attachment=4199]

Burak Kandöker

Henüz kablo geçiş yeri yaptırmadım o nedenle kabloları önden atmak zorunda kaldım

[Resim: xAmNk.jpg]
[Resim: file0043c.jpg] Uploaded with ImageShack.us

Önümde paris yanımda 10.sınıf matematik konu anlatımlı ARTİST
1hafta sonra açsaydın konuyu iyi olurdu yeni bilgisayar masası projemi görürdünüz şimdiki masam berbat Big Grin
al iste cektim xD
turgay ne yaptın sen ya Big Grin
tugay senın kı güzel Smile
Turgay ama hayalimdeki çalışma masası ps3'Üm yanda pc diğer yanda aynısını yapmak istiyorum ama ders çalışmam diye odama tv almıyorlar işe bak Smile Ama birgün operasyonla mutfaktaki tv'yi odama alıp senin gibi yapacağım.

[img][Resim: I71X9.jpg][/img]
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler