Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Çalışma Ortamınızı Paylaşın !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(08-09-2011 08:41 PM)xRisingTurkx Yazılan: [ -> ]Turgay ama hayalimdeki çalışma masası ps3'Üm yanda pc diğer yanda aynısını yapmak istiyorum ama ders çalışmam diye odama tv almıyorlar işe bak Smile Ama birgün operasyonla mutfaktaki tv'yi odama alıp senin gibi yapacağım.

[img][Resim: I71X9.jpg][/img]

2 ekran sırıtır orda ?
Turgay o ne yaBig Grin
Turgay aşmışın
Laptopu olupta extra klavye almayan tek benmiyimSmile
paylaşmadığına göre evetBig Grin
Turgay Masaüstünü paylaşırken 2 tane resim vardı . Şimdi anlaşıldı Big Grin
(08-09-2011 09:03 PM)Infinity Yazılan: [ -> ]Turgay Masaüstünü paylaşırken 2 tane resim vardı . Şimdi anlaşıldı Big Grin
^^ aynen bende o konuya takılmıştım Smile
(08-09-2011 09:05 PM)xRisingTurkx Yazılan: [ -> ]
(08-09-2011 09:03 PM)Infinity Yazılan: [ -> ]Turgay Masaüstünü paylaşırken 2 tane resim vardı . Şimdi anlaşıldı Big Grin
^^ aynen bende o konuya takılmıştım Smile

[/quote]
(08-08-2011 06:49 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]2 ekran kullandığım için benimki biraz devasa =) 2 tane 1920*1080 =))
(08-09-2011 08:41 PM)xRisingTurkx Yazılan: [ -> ]Turgay ama hayalimdeki çalışma masası ps3'Üm yanda pc diğer yanda aynısını yapmak istiyorum ama ders çalışmam diye odama tv almıyorlar işe bak Smile Ama birgün operasyonla mutfaktaki tv'yi odama alıp senin gibi yapacağım.

[img][Resim: I71X9.jpg][/img]

iyiki bir resim koyduk gündem olduk heee =)

O değilde TV bağlamak kolay değil. Yeni TV değilse zorlanırsın, HDMI bağlantı yapman lazım ekran kartından VGA çıkışı ile yapamazsın. VGA-HDMI dönüştürücü lazım sonra HDMI Kablo lazım. Ayrıca 2 ekraın çözünürlükleri aynı olmak zorunda yoksa saçma bir görüntü elde edersin.

Bende babamın TV almayacağını bildiğim için kendim aldım =D
(08-09-2011 08:10 PM)Justovc9x Yazılan: [ -> ]al iste cektim xD

oha mücahit şaşırdım seninkini görünce Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler