Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Juba Sniper Video
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
ABD'li askerlerin korkulu rüyası

[Resim: juba.jpg]

Irak’ta ABD’li askerlerin korkulu rüyası haline gelen Juba, gerçekleştirdiği saldırılıra ilişkin yeni görüntüleri sosyal paylaşım sitelerinde yayınlayarak psikolojik propaganda yapıyor.

Gerçek adı, uyruğu ve özel hayatı bilinmeyen, Irak işgali sırasında bugüne kadar 675 ABD askerini öldüren keskin nişancı, Canas marka silahıyla her saldırısında tek el ateş ediyor ve hedefini ıskalamıyor. Irak İslam Ordusu adına çalışan ve keskin nişancılık eğitimi veren Juba, Bağdat Avcısı lakabıyla da tanınıyor. Juba, her saldırısı sonrası hazırladığı bir tabloya öldürdüğü her asker için bir çentik atıyor.

Video açılmıyorsa TIKLA

KAYNAK
Canas = Aı aw bizim türklerde kullanıyor bunu süper silah amerikada çıksın artık ıraktan
Ne varki gidiyorlar abd asker ailelerine de yazık ırakta ki insanlara da Sad
Mynet videosunu koyabilirsin ama açmaz link koy
ABD Askerleri zaten Irak'la hiç bir sorunları yok neden orda olduklarına ise hala anlam veremiyorlar. Ben bi belgesel izlemiştim Amerikalı askerlerle ilgili orda ırak'a neden gittikleri o fakir halka çocuklara neden zulüm ettiklerini gerçekten bilmiyorlar.

Hatta bazı amerikalı askerler eve dönmek istediklerini beyan etmişler. Çünkü ordaki zavallı insanları görünce canları acıyor onlarında tabi.

Bu arada Irak'tan herşey beklenir Big Grin Big Grin Adam akıyor Big Grin Big Grin Çok WarRock oynuyor sanırım
adamımmm
go home yankeeeee
(08-09-2011 01:30 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Canas = Aı aw bizim türklerde kullanıyor bunu süper silah amerikada çıksın artık ıraktan

AI AW değil . Dragunov .

Vurdukları adamlara da yazık . Çoğu asker olduğu için geldi , adam vurmak için değil .
Vay be adama bak 675 kişi ne demek be ARTİST
adam süper nişancı gerçekten
Oha kaç yıl öncesinin olayı kim hortlattı.

Vurduğu adamlar belirli kişilerdir yani bu adam bir asker değil suikastçi.Abd'nin Irak'lılara acıyorum.Adam sadece savaşa savaş ile karşılık veriyor.Şu emparyalizim olmasa Amerika Irak'a girmezdi Amerika tecavüz etti resmen karşısında güler yüz görecek değildi ya.Bu adamı taktir etmesemde yaptığının gerekli olduğunu savunuyorum.Amerikan askerlerinin çok az bir kısmı bu zulüme karşıdır.Geri kalan kısmı zaten bu adam tarafından öldürülüyor.Bu adamın eğittiği birkaç nişancı daha olması lazım.Bazıları bu adama bordo bereli bile diyo çok karman çorman bir olay şu juba olayı derin devlete kadar gidiyor.

(08-09-2011 01:30 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Canas = Aı aw bizim türklerde kullanıyor bunu süper silah amerikada çıksın artık ıraktan

Canas'mı Aı aw mi oha naptın arkadaş.Biz kanas deriz.Evgeniy Fedorovich Dragunov tarafından Mosin Nagant yetmedi diye yapılan bir tüfek.

(08-09-2011 01:46 AM)Infinity Yazılan: [ -> ]Vurdukları adamlara da yazık . Çoğu asker olduğu için geldi , adam vurmak için değil .

Amerika'daki askeri sistem öyle değil para kazanmak için gidiyorlar zorla askere giden yok yani orda bizdeki gibi vatan koruma değil amaçları adam vurup para kazanma bu kadar.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler