Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Juba Sniper Video
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
yalnız adamın kd süper 675-0, bunuda yazın rekorlar şeysine.
"cani değilim
insanları öldürmekten hoşlanmam
fakat işgal ettiğiniz ülkemi savunuyorum
çocuklarımızın hayatından çaldığınız gülümsemeyi ve güveni savunuyorum
keskin nişancınızın vurup öldürdüğü 14 yaşındaki şeymanın ölümünü asla unutmayacağım
ülkemize ziyaret için gelseydiniz sizi ülkenize güle güle uğurlardık
fakat ülkemizi işgal ettiğiniz için yaşadıklarımızın aynısını size yaşatacağız
annelerimiz ölülerimize ağladığı gibi annelerinizde ölülerinizi ağlayacak
atışlarımı ıskalamayacağıma dair kendime söz verdim.
intikam için çocuğunu kaybeden her anneye bir kanas mermisi ayırdım
acaba tüm mermilerimi mi kullanacağım yoksa çoğunu sergileyip üzerinde
mesaj ulaşmıştır, amerikan halkı evlatlarını kurtardı yazısını mı yazacağım."
-baghdat sniper / juba.
Abd askerleri çekilmedimi Irak'tan Ss.gif
(08-09-2011 02:43 AM)Kaya_Er Yazılan: [ -> ]Oha kaç yıl öncesinin olayı kim hortlattı.

(08-09-2011 06:12 AM)Berk BÜBER Yazılan: [ -> ]Abd askerleri çekilmedimi Irak'tan Ss.gif

Beyler, haberi dikkatli okuyun. Konu; Juba kaç adam almış, Amerikan askerleri halen Irak'da vb. değil.

"Irak’ta ABD’li askerlerin korkulu rüyası haline gelen Juba, gerçekleştirdiği saldırılıra ilişkin yeni görüntüleri sosyal paylaşım sitelerinde yayınlayarak psikolojik propaganda yapıyor."

ve, video konuda mevcut.
(08-09-2011 01:30 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Canas = Aı aw bizim türklerde kullanıyor bunu süper silah amerikada çıksın artık ıraktan

Bilmiyorsan konuşma.Kanas Ai Aw felan değil.Kanas=Dragunovdur.

Toplumda dragunov demek yerine kanas diyorlar.

Ayrıca Juba'yı bu yaşına kadar tanımamış insanlar varsa halen bu hayatta.Yaşamasın onlar kendilerini assınlar.
(08-09-2011 02:43 AM)qurqann Yazılan: [ -> ]yalnız adamın kd süper 675-0, bunuda yazın rekorlar şeysine.

Bu adamı banlayın forumdan allah aşkına.Bu nasıl bi trollüktür ?

Gerçek hayatı Warrock zannedip Kd muhabbeti yapıyor allahın cahili.Uyan uyan 15-16 yaşında sabahdan akşama kadar pc başında Warrock oynayıp buzlu kola için birisin.Hayat senin sandığın gibi bilgisayar oyunları gibi değil.Irakta kaç tane çocuk öldürüldü ailelere zulüm edildi,tabi kimin umrunda ? Herhalde Türk Ordusunun pkk ile olan müchadelesinide bi oyun olarak algılıyorsundur sen.Adam orda ülkesini savunuyor bilgisayar oyunu oynamıyor.Bir daha karşıma çıkmazsın umarım.
Duymuştum bu adamı helal
(08-09-2011 10:39 AM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]
(08-09-2011 01:30 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Canas = Aı aw bizim türklerde kullanıyor bunu süper silah amerikada çıksın artık ıraktan

Bilmiyorsan konuşma.Kanas Ai Aw felan değil.Kanas=Dragunovdur.

Toplumda dragunov demek yerine kanas diyorlar.

Ayrıca Juba'yı bu yaşına kadar tanımamış insanlar varsa halen bu hayatta.Yaşamasın onlar kendilerini assınlar.
(08-09-2011 02:43 AM)qurqann Yazılan: [ -> ]yalnız adamın kd süper 675-0, bunuda yazın rekorlar şeysine.

Bu adamı banlayın forumdan allah aşkına.Bu nasıl bi trollüktür ?

Gerçek hayatı Warrock zannedip Kd muhabbeti yapıyor allahın cahili.Uyan uyan 15-16 yaşında sabahdan akşama kadar pc başında Warrock oynayıp buzlu kola için birisin.Hayat senin sandığın gibi bilgisayar oyunları gibi değil.Irakta kaç tane çocuk öldürüldü ailelere zulüm edildi,tabi kimin umrunda ? Herhalde Türk Ordusunun pkk ile olan müchadelesinide bi oyun olarak algılıyorsundur sen.Adam orda ülkesini savunuyor bilgisayar oyunu oynamıyor.Bir daha karşıma çıkmazsın umarım.
sakin ol hele arkadaş. sen kahin misin?
benim yaşımı ve hissiyatımı nereden biliyorsun?
dokuz cümlelik mesajının yedisinde benim hakkımda yargıda bulunmuşsun ve yedisi de yanlış.çok üzdün beni külhanbeyi bildiğin gibi değil yani.
Polat ALEMDAR'ın gerçek hali Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler