Başlığa kananlardan özür dilerim.İşte benim teknolojinin sınırlarını zorlayan fantomlaşmış internetim.Ttnet müşterisiyim.
Modem Airties RT-204, bundan önce Air 5050 ADSL2+ 4 Port Modem vardı ama hız gene aynıydı.İsim şifre girişi otomatik yapılıyor bildiğim.İd reset var bir çok dns denedim.
Ttnet Hız Testi
SpeedTest Hız Testi
Şimdi önerilerinizi beklerin ne yapabilirim.Zaten elimden gelen çoğu şeyi yapmama rağmen böyle ama ne demiş atalarımız;
''Bir elin nesi var iki elin sesi var''
ssssssssssssssssssssssss Anonim Ata
Şimdiden Teşekkürler.
Modemin eski olabilir yada Modemine Res atıp tekrar dene yada eğer modeme res atıp ttnet kullanıcı adını ve şifreni modeme tanıtmamış olabilirsin int kaç mpbs ?
Konu başlığını görünce hemen gözüm parladı ha

miugaugaudas asdasd olum bune lan vallahi kopmaktan yarıldım
benimki bile daha iyiymiş lan

mihuhuha

hiç böyle gülmemiştim kaya alemsin

TTnet hız tesinde indirme hızı 6.87 yükleme h. : 0.58 TTNET Benimkied
(08-08-2011 10:48 PM)Kaya_Er Yazılan: [ -> ] (08-08-2011 10:43 PM)exquesm01 Yazılan: [ -> ]Modemin eski olabilir yada Modemine Res atıp tekrar dene yada eğer modeme res atıp ttnet kullanıcı adını ve şifreni modeme tanıtmamış olabilirsin int kaç mpbs ?
Modem yeni AirTies Reset atıyorum genelde ama tanıtmaya gerek varmı bilmiyorum zaten hep böyle bu internet
50 liralık Limitsiz 8Mbps kullanıyorum, kullanıyorum denebilirse tabi kazık yiyorum daha mantıklı.
Bence TTnet müşteri hizmelerini ara bende de böyleydi şu numarayı ara 444 0 375 orada sana yardımcı olurlar benimde ilk bağlattığım zamanlar böyleydi sonra adamlarla konuşacan böle böle diye onlar dicek modeminiz 5 dk dan uzun süredir açık kalması lazım cart curt sende onlar ne derse yapacaksın uygulayacaksın

^^
Konu çözülmüştür Kilit atabilirsiniz

(08-08-2011 10:51 PM)exquesm01 Yazılan: [ -> ] (08-08-2011 10:48 PM)Kaya_Er Yazılan: [ -> ] (08-08-2011 10:43 PM)exquesm01 Yazılan: [ -> ]Modemin eski olabilir yada Modemine Res atıp tekrar dene yada eğer modeme res atıp ttnet kullanıcı adını ve şifreni modeme tanıtmamış olabilirsin int kaç mpbs ?
Modem yeni AirTies Reset atıyorum genelde ama tanıtmaya gerek varmı bilmiyorum zaten hep böyle bu internet
50 liralık Limitsiz 8Mbps kullanıyorum, kullanıyorum denebilirse tabi kazık yiyorum daha mantıklı.
Bence TTnet müşteri hizmelerini ara bende de böyleydi şu numarayı ara 444 0 375 orada sana yardımcı olurlar benimde ilk bağlattığım zamanlar böyleydi sonra adamlarla konuşacan böle böle diye onlar dicek modeminiz 5 dk dan uzun süredir açık kalması lazım cart curt sende onlar ne derse yapacaksın uygulayacaksın
^^
Konu çözülmüştür Kilit atabilirsiniz 
Ne kilidi manyakmısın lan sen bir kaç öneri daha gelir.

Hem ben Ttnet'i ararsam söverim ama sağol deniyeceğim.

Sen şunu daha ayrıntılı bir şekilde bana öm den anlatırmısın kardeşim seninkidemi böyle 80 lerde kalmıştı sonra ne oldu felan ben bu interneti 3 4 senedir bu şekilde kullanıyorum ama.
Hacı yapman gereken şey şu. Müşteri hizmetlerini arayacaksın oradan internetinizin hız düşüşü ile ilgili bilmem ne işte bu tuşa basın diyecek ona basacaksın. Sonra bir adam çıkacak (şanslıysan bayan da gelebilir) DNS ayarlarının olup olmadığını vs. sorup hız testi yapmanı isteyecek daha sonra senden telefon alıp, biz sizi arayacağız diyecek ama arayacaklar diye beklemeyeceksin çünkü aramıyorlar yaklaşık 3 hafta sonra baktığında internet hızının düzeldiğini göreceksin.
Yaşadıkta biliyoruz beyler, dağılın

Peki madem öyle yaparız bir ara.