Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Dünya'nın En Hızlı İnterneti
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(08-08-2011 10:48 PM)Kaya_Er Yazılan: [ -> ]
(08-08-2011 10:43 PM)exquesm01 Yazılan: [ -> ]Modemin eski olabilir yada Modemine Res atıp tekrar dene yada eğer modeme res atıp ttnet kullanıcı adını ve şifreni modeme tanıtmamış olabilirsin int kaç mpbs ?

Modem yeni AirTies Reset atıyorum genelde ama tanıtmaya gerek varmı bilmiyorum zaten hep böyle bu internet

50 liralık Limitsiz 8Mbps kullanıyorum, kullanıyorum denebilirse tabi kazık yiyorum daha mantıklı.

(08-08-2011 10:45 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]miugaugaudas asdasd olum bune lan vallahi kopmaktan yarıldım Big Grin

benimki bile daha iyiymiş lan Big GrinBig GrinBig Grin mihuhuhaBig Grin hiç böyle gülmemiştim kaya alemsin Big Grin

Kes sesini şuanda güldüğün şey ''DÜNYA'NIN EN HIZLI İNTERNET'İ!'' hehehe Big Grin

aboo Big Grin
Benim de seninki gibi bi sorum vardı 8Mb yaptırdım 1yıl 1mb kullandım yokşu sorunlu yok bu sorunlu dediler. Modemi değiştirdim yeni modem "ZTE zxv10 w300" yine aynısı oldu Smile sora dediler kablo çok eski 8mbyi kaldıramıyor. 6MB yaptılar oldu Smile şimdi rahatım..
Baya bi hızlıymış ya Big GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler