Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR Sohbet ( Msn Grup )
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
durup dururken kendi forumundan alıntı yaptığını iddaa eden sensin . Bunun aksini kanıtladığım halde bu konuyu gündeme getiren sensin . Kanıtlıyorum hala alıntı yaptın diyosun . bunun başka ne gibi bir amacı olabilir ?

Yani Kanıtlanmış bir şeyin üstüne, hala aksini söyleyerek yapmak istediğini tam olarak anlatırsan çok mutlu olurum ???
(02-16-2010 07:57 PM)OrdinariuS Yazılan: [ -> ]durup dururken kendi forumundan alıntı yaptığını iddaa eden sensin . Bunun aksini kanıtladığım halde bu konuyu gündeme getiren sensin . Kanıtlıyorum hala alıntı yaptın diyosun . bunun başka ne gibi bir amacı olabilir ?

Yani Kanıtlanmış bir şeyin üstüne, hala aksini söyleyerek yapmak istediğini tam olarak anlatırsan çok mutlu olurum ???

İnanmıyorum, olay bu.
(02-16-2010 07:58 PM)TrLancelot Yazılan: [ -> ]
(02-16-2010 07:57 PM)OrdinariuS Yazılan: [ -> ]durup dururken kendi forumundan alıntı yaptığını iddaa eden sensin . Bunun aksini kanıtladığım halde bu konuyu gündeme getiren sensin . Kanıtlıyorum hala alıntı yaptın diyosun . bunun başka ne gibi bir amacı olabilir ?

İnanmıyorum, olay bu.

Daha nasıl inandırabilirim . ???

Şöyle yapalım kurduğun grubun bana kuruluş tarihini , açtığın grubun konusunun açılış tarihini buraya ss olarak koy . Bende kurduğum grupların konularını kuruluş tarihlerini SS olarak koyayım .

Sonuç ortaya çıksın .
Neyse übeyit. Bunlar gereksiz muhabbetler. O konuyu geride bırakalım.
(02-16-2010 09:12 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Neyse übeyit. Bunlar gereksiz muhabbetler. O konuyu geride bırakalım.

Aynen öylede arkadaş hala konuyu çaldın diyor Smile
güzel SmileBig Grin
teşekkürler..
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler