(02-13-2010 07:54 PM)TrLancelot Yazılan: [ -> ]Polemiğe girmek istemiyorum, yakın zamanda ceza aldığın bir forumda bu uygulama vardı zaten ?
O forumda varmış.Artık bu forumda da var.N'olmuş yani ?
(02-13-2010 07:58 PM)Batuhan™ Yazılan: [ -> ] (02-13-2010 07:54 PM)TrLancelot Yazılan: [ -> ]Polemiğe girmek istemiyorum, yakın zamanda ceza aldığın bir forumda bu uygulama vardı zaten ?
ALINTIDIR yazısını göremiyorum bu olmuş?
(02-13-2010 08:03 PM)TrLancelot Yazılan: [ -> ] (02-13-2010 07:58 PM)Batuhan™ Yazılan: [ -> ] (02-13-2010 07:54 PM)TrLancelot Yazılan: [ -> ]Polemiğe girmek istemiyorum, yakın zamanda ceza aldığın bir forumda bu uygulama vardı zaten ?
Arkadaş diğer sitelerde de ben yaptım diyor.Hem her alıntı olan şeyin altına alıntıdır yazılacak diye bir kural yok benim bildiğim kadarıyla =)
Biri bana ÖM ile olayı açıklayabilirmi ?
(02-13-2010 08:08 PM)Batuhan™ Yazılan: [ -> ] (02-13-2010 08:03 PM)TrLancelot Yazılan: [ -> ] (02-13-2010 07:58 PM)Batuhan™ Yazılan: [ -> ] (02-13-2010 07:54 PM)TrLancelot Yazılan: [ -> ]Polemiğe girmek istemiyorum, yakın zamanda ceza aldığın bir forumda bu uygulama vardı zaten ?
Arkadaş diğer sitelerde de ben yaptım diyor.Hem her alıntı olan şeyin altına alıntıdır yazılacak diye bir kural yok benim bildiğim kadarıyla =)
Diğer siteleri bir açsın hangisiymiş o mu yapmış görelim bizde?
Bak Şimdi Trlancelot .
Gördünmü Kırmızıyla İşaretli Grupları ???
Warrock Sohbet alanı Var Üstte . Oda Warrockturkiyenindi .
Sizin Forumunuz Kurulalı Ne Kadar Oldu ???
Peki Bu Gruplar Kurulalı nekadar Oldu . ????
En yenisi bugün kuruldu . En Eskisi 1.5 Yıl Önce Kuruldu .
Göster Bana 1.5 yıldan daha eski kurduğun grup'un Forumundaki konusunu Eyvallah alıntıdır diyeyim .
Gösteremez isen kendi forumuna açtığın konunun altına WarrockTR OrdinariuS'tan Alıntıdır Yazarsan Çok Makbule Geçer .
Turgay Olayı anlatıyım sana .
arkadaş bu konuyu kendi forumundan aldığımı öne sürdü . Sağolsun mod arkadaşlar bana destek vermiş . bende konuya açıklık getirdim .
Hadi geçmiş olsun TrLancelot Kardeşim .
Alıntı yada çalıntı sonuçta işin içinde emek var, OrdinariuS arkadaşımız iyi düşünmüş ve böyle birşey yapmaya karar vermiş, ve verdiği kararlardada özgürdür.
Bu konuya yorum yapan üyelerinde bu karara daima saygısı olması gerekir.
Lütfen tartışma yaratmayalım, emeğe saygı.
Aynen alıntı yazsan iyi olurdu böyle üstüne yatmış gibi oluyor...
Arkadaşlar gelin msn ye tek zaman geçmiyor