(08-08-2011 01:56 AM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]bu arada l3y[nick] diye koyan arkadaşlara sesleniyorum. Bu cahiliyet zihinlerinizi kenara çekip aydınlanmalısınız.
Siz hiç bycartiel'in türkçesini okuduğunuzda "cartiel tarafından" olduğunu hiç mi aklınıza getiremediniz. Sadece sana değil. Oyunda bir çok kişi l3y veya by nickli yazıyor. Bunlara acil bir ingilizce dopingi lazım 
o l3y veya by ları "bay" olarak kullanıyor çoğu
(08-08-2011 10:44 AM)€rDin© Yazılan: [ -> ] (08-08-2011 01:56 AM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]bu arada l3y[nick] diye koyan arkadaşlara sesleniyorum. Bu cahiliyet zihinlerinizi kenara çekip aydınlanmalısınız.
Siz hiç bycartiel'in türkçesini okuduğunuzda "cartiel tarafından" olduğunu hiç mi aklınıza getiremediniz. Sadece sana değil. Oyunda bir çok kişi l3y veya by nickli yazıyor. Bunlara acil bir ingilizce dopingi lazım 
ne anlama geldiğini biliyorum. nickin başına koymadan önce bakmıştım ama anlamlı olsun diye değil. güzel görünsün diye koydum. !.
Devam et sen. Güzel gözüksün diye koymuşmuş

Sen şuna bilmiyordum vallaha anlamını tüh desene. O zaman git adını koy madem öyle

Endonezyada büyük yazma var
Endonezyada büyük yazma var
Bende nickimi büyük yazmak için i yerinde l koydum