Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Character Name Change (PX) |Bi Bakın !|
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(08-08-2011 01:12 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]l3 , b ye hiç benzemiyor garip duruyor Big Grin

Aynen b den başka herşeye benziyor Smile
Güzel bir nick bul hiç büyük harf derdine düşme.
bu arada l3y[nick] diye koyan arkadaşlara sesleniyorum. Bu cahiliyet zihinlerinizi kenara çekip aydınlanmalısınız.

Siz hiç bycartiel'in türkçesini okuduğunuzda "cartiel tarafından" olduğunu hiç mi aklınıza getiremediniz. Sadece sana değil. Oyunda bir çok kişi l3y veya by nickli yazıyor. Bunlara acil bir ingilizce dopingi lazım m045.gif
Şeref..z deme la ramazanda Big Grin
TrWarrior var o nasıl yapmış?
(08-08-2011 02:40 AM)x0neking Yazılan: [ -> ]TrWarrior var o nasıl yapmış?

O king Big Grin
(08-08-2011 04:09 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]

O king Big Grin

Big Grin

Resmi G1 forum moderatörü olduğu için ona ayrıcalık tanılıp ismi büyük yapıldı.
Sadece küçük yazabilirsin
(08-08-2011 01:56 AM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]bu arada l3y[nick] diye koyan arkadaşlara sesleniyorum. Bu cahiliyet zihinlerinizi kenara çekip aydınlanmalısınız.

Siz hiç bycartiel'in türkçesini okuduğunuzda "cartiel tarafından" olduğunu hiç mi aklınıza getiremediniz. Sadece sana değil. Oyunda bir çok kişi l3y veya by nickli yazıyor. Bunlara acil bir ingilizce dopingi lazım m045.gif

ne anlama geldiğini biliyorum. nickin başına koymadan önce bakmıştım ama anlamlı olsun diye değil. güzel görünsün diye koydum. !.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler