Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Charım Çalınmış
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar ben daha 20 dakika önce warrock oynuyordum iftar oldu yemeğe gittim geri geldim ama PC'im çok kasıyor PC'ye reset attım warrock'a girdim hesaba giris yapmak istiyorum ama PW yanlıs diyor Ss.gif Ss.gif siteyede girdim ordada PW yanlıs diyor neden anlamadım lütfen yardım edin.

bu gamersfirst şifre işini değiştirdi diye MSN girmek istiyorum ordada PW yanlış Ss.gif
ticket atsam yardım ederler mi ?
Hacı bak bu garip işte Big Grin Soyuldun büyük ihtimalle Big Grin
(08-04-2011 10:57 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Hacı bak bu garip işte Big Grin Soyuldun büyük ihtimalle Big Grin

ya olamaz böyle birşey böyle işin ben varya buda giderse oynamayacağım bi yerede bişey vermedim.
(08-04-2011 11:00 PM)FameCrewFtw Yazılan: [ -> ]
(08-04-2011 10:57 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Hacı bak bu garip işte Big Grin Soyuldun büyük ihtimalle Big Grin

ya olamaz böyle bisey böyle isin ben varya buda giderse oynamıcam bi yerede bisey vermedim

Çarının şifresini az zor koy be mesela ben her gün kağıda yazdığım şifreyi giriyorum şuan bana şifreni söyle deseler 2 harf anca söylerim Big Grin
ticket atmayı dene mücahit
(08-04-2011 11:13 PM)erzincantr Yazılan: [ -> ]ticket atmayı dene mücahit

Ya ozan bi yere giremiyorum ki hangi Ş......siz çaldıysa e-mail şifremi değiştirdi herhalde pw unuttum yaptım ver demin msn'yi yok hiç kullanılmadı diyor
Sen büyük ihtimal bir yerden keylogger yemişsin adamlar alayını çalmışlar.
(08-04-2011 11:19 PM)FameCrewFtw Yazılan: [ -> ]
(08-04-2011 11:13 PM)erzincantr Yazılan: [ -> ]ticket atmayı dene mücahit

Ya ozan bi yere giremiyorum ki hangi serefsiz caldıysa email degistirdi heralde pw unuttum yaptım verdmin msn'yi yok hic kullanılmadı diyo

Klavyeni kontrol et. Git not defterine yaz bir sorunmu var diye. Yoksa kesin keylogger.
capslock mu açık hacı Big Grin yada numlock mu kapalı Big Grin
(08-05-2011 12:14 AM)siyahsaat1 Yazılan: [ -> ]capslock mu açık hacı Big Grin yada numlock mu kapalı Big Grin

Dalga geçilecek bi durum değil bence benim başıma gelse ki Allah korusun kaç gün kaç gece uyuyamam
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler