(08-05-2011 12:25 AM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ] (08-05-2011 12:14 AM)siyahsaat1 Yazılan: [ -> ]capslock mu açık hacı
yada numlock mu kapalı 
Dalga geçilecek bi durum değil bence benim başıma gelse ki Allah korusun kaç gün kaç gece uyuyamam
Evet haklısın kardeşim ben böyle işe ilk önce lv 64 ban yedi simdide lv 54 çalındı böyle bir rezalet yok.
Büyük/Küçük Harf Hassaslığına Dikkat Ederek Tekrar Dene. Sağ Alttan Bazen Kendi Kendine Klavye EN Oluyor Onu TR Yap ( olduysa tabi ) bunların ikisini yapıp ve hala girmiriyorsa ticket at
(08-05-2011 01:02 AM)Rebelli0uss Yazılan: [ -> ]Büyük/Küçük Harf Hassaslığına Dikkat Ederek Tekrar Dene. Sağ Alttan Bazen Kendi Kendine Klavye EN Oluyor Onu TR Yap ( olduysa tabi ) bunların ikisini yapıp ve hala girmiriyorsa ticket at
senin dediğini anladım ben ID olan yere pw'yi girdim tam dopru çıkıyor. Ticket atamam çünkü Ş......siz hackleyen msn şifresini bile hacklemiş
(08-05-2011 01:07 AM)FameCrewFtw Yazılan: [ -> ] (08-05-2011 01:02 AM)Rebelli0uss Yazılan: [ -> ]Büyük/Küçük Harf Hassaslığına Dikkat Ederek Tekrar Dene. Sağ Alttan Bazen Kendi Kendine Klavye EN Oluyor Onu TR Yap ( olduysa tabi ) bunların ikisini yapıp ve hala girmiriyorsa ticket at
senin dedigini anladım ben ID olan yere pw'yi girdim tam dogru cıkıyo ,ticket atamam cünkü serefsiz hackleyen msn sifresini bile hacklemis
Başka bir çarla ticket atcaksın onlarda senden esn kodlarını falam isterler büyük ihtimal sende kullandığın(varsa) esn kodlarını yolluycaksın ve bırazda kendini acındır bu sayede belki çarını geri alabilirsin
Denemeye değer bence
Ticketle yap derim bende bundan sonra esn codelerimi saklıcam nolur nolmaz