Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyuna yeni map önerim. Resim eklendi!3D ekledim.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Mapın hikayesi:Derbaran'ın çok gizli projesini öğrenen Niu askerleri aceleyle xx(limanın adı) limanına koştuturlar.Bu sırada Derbaran'lı bilim adamları son teknoloji savaş gemisini bakım için hazırlamaktadır.Niu askerleri ani bir saldırıyla Derbaran'lı bilim adamlarını ve işçileri esir alıp kendi ülkelerine kaçırırlar.O sırada limanda büyük bir çatışma başlar.Niu'nun amacı Gemiyi ve limandaki cephane deposunu havaya uçurmaktır.(Burda olay terse dönüyor yani Niu bombayı kurar,Derbaran çözmeye çalışır.)

Map'ın hikayesi bu şimdi map'le ilgili detayları yazıyorum çizimde yapacağım detaylarla ilgili yazı belki bu akşam biter.Biterse foruma koyarım.Çizimler uzun sürücek (Tahmini 1-2gün)Maple ilgili detaylar hakkında yardımlarını bekliyorum.

[Resim: map1x.png]

YAZMAYI UNUTMUSUM ORTADAKİ YUVARLAK BLOK CEPHANE DEPOSU.
Hemen açıklayayım;
NIU BASE : UÇAKLAR VE HELİKOPTERLER VAR.MOTOR VE UÇAKSAVAR ARAÇLARDA VAR TABİ.
DERBARAN BASE:GEMİNİN ÜSTÜNDEKİ,GEMİYİ KORUYAN DERBARAN BASESİ.
2.DERB.BASE : CEPHANE ODASINI KORUMAKLA GÖREVLİ DERBARANLARIN 2.BASESİ.(NIU TARAFINDAN ELE GEÇİRİLEMEZ.ŞÖYLE OLUYOR OYUN SİZİ RASGELE YA 1. YADA 2. DERBARAN BASEDEN BAŞLATIYOR DERBARANSANIZ.1.BASEDEN BAŞLARSANIZ AMACINIZ GEMİYİ,2.BASEDEN BAŞLARSANIZ AMACINIZ CEPHANE ODASINI KORUMAK.

şimdilik bu kadar çiz çiz sıkıldım.

https://rapidshare.com/files/3837271401/map.skp

google sketchup ınız varsa bakın mapın 3 boyutlu hali.
Vaov heyecan ile bekliyorum Smile
Bekleme yardım et allah bullak oldu kafam Big Grin Map detayları için yardım lazım yada fikir lazım.
Çok fazla film izleme Big Grin
Anlasam hemen ederim de hiç bilgim yok Big Grin
Hikaye falan güzel aslında. Çizimi de bekliyoruz. Big Grin
çizimin %25 ini tamamladım Smile Taslak olarak çiziyorum detaylarıyla beraber değil.
Hadi hayırlısı
şimdi bu cqc mı olcak bg mı bırde gemı demısssın hamına gemıssınden daha farklı bır gemı olsun mesela warrock ta hıc ucak gemısı yok bır ucak gemısı cız uzerınde 3 kf 2 rafıle 1 a-10 olsun bomba kur-coz demıssın cqc heralde ama sen bosver cqc yı bg cız Big Grin niu ucak gemısıyle derberana saldırsın bak bu hıkayede guzel olur Big Grin
Boş işler ARTİST
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler