Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyuna yeni map önerim. Resim eklendi!3D ekledim.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(08-04-2011 04:09 PM)siyahsaat1 Yazılan: [ -> ]şimdi bu cqc mı olcak bg mı bırde gemı demısssın hamına gemıssınden daha farklı bır gemı olsun mesela warrock ta hıc ucak gemısı yok bır ucak gemısı cız uzerınde 3 kf 2 rafıle 1 a-10 olsun bomba kur-coz demıssın cqc heralde ama sen bosver cqc yı bg cız Big Grin niu ucak gemısıyle derberana saldırsın bak bu hıkayede guzel olur Big Grin

zaten bg mapı ve uçak gemisinden bahsediyorum ben üzerinden uçak kalkabiliyor.Smile
Beringia var zaten, sadece Beringia'nın hikayesi değişik ve klasik derbaran bomba kuruyor.
(08-04-2011 04:15 PM)camp3rush Yazılan: [ -> ]
(08-04-2011 04:09 PM)siyahsaat1 Yazılan: [ -> ]şimdi bu cqc mı olcak bg mı bırde gemı demısssın hamına gemıssınden daha farklı bır gemı olsun mesela warrock ta hıc ucak gemısı yok bır ucak gemısı cız uzerınde 3 kf 2 rafıle 1 a-10 olsun bomba kur-coz demıssın cqc heralde ama sen bosver cqc yı bg cız Big Grin niu ucak gemısıyle derberana saldırsın bak bu hıkayede guzel olur Big Grin

zaten bg mapı ve uçak gemisinden bahsediyorum ben üzerinden uçak kalkabiliyor.Smile

çizmeye başla o zaman çok iyi olur burada yayımlarsın belkıde yenı bır map kazandırırsın warrock a Big Grin eger g1 sende parayla bu map ı ısterse benı de gor tmm mı Big Grin
arkdaşım birde sen forum a ılk yazdıgında ucak gemısınden bahsetmyorsun ben dedım ucak gemısı dıyeBig Grin
Çizimi upload ediyorum çizdiğim kadarını.Geliyooorrr.
Tarafları değiştir. Derbaran bomba kurar Wink
(08-04-2011 04:29 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Tarafları değiştir. Derbaran bomba kurar Wink

Değişiklik olsun istiyorum.Resme bak.
(08-04-2011 04:31 PM)camp3rush Yazılan: [ -> ]
(08-04-2011 04:29 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Tarafları değiştir. Derbaran bomba kurar Wink

2.derb base değilde tarafsız yap
Derbaran bombamı çözer ? Smile
(08-04-2011 04:38 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Derbaran bombamı çözer ? Smile

Burda çözer hacı Smile Bugünlük bu kadar benden yorgunum gidip yatıcam iftara kadar Big Grin
(08-04-2011 04:37 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]
(08-04-2011 04:31 PM)camp3rush Yazılan: [ -> ]

2.derb base değilde tarafsız yap

tarafsız olduğu zaman gemiden cephaneye yetişmesi zor olur derbaranların.Uçaklar falanda var hem işin içinde.Öf saçma oldu hakkatten daha uğraşmıcam gitmez bu oyuna bu map Ss.gif
Ümidini kırmak istemem ama boş işler
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler