Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 2050’de dünyadaki balık stokları tükenecek destek
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Seninki kaç santim?

http://bit.ly/qQDtyv

Destek olun hediye t-shirt sizin olsun.

2050’de dünyadaki balık stokları tükenecek. Denizleri hala sonsuz bereket kaynağı olarak görüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Büyük balıkların %90’ı çoktan yakalandı. Toplam balık stoklarının %60’ı bitti. Gerı kalan %40 ise 40 yıl içinde son bulacak. Balıkların bittiği gün deniz yaşamı da bitecek.

SADECE KAYIT OLALIM GELECEĞİMİZE SAHİP CIKALIM.
Bu ne ?
seninki kaç santim ? miadamım Big Grin Big Grin
Beyler dalga geçmeyi bir kenara bırakalım ben böyle çevreyle uğraşan gruplara hep saygı duyarım belkide kızılderelilere ya da doğaya olan sevgimden kaynaklanır bu saygı.Ama şunuda söylemek istiyorum 2050 ye kim öle kim kala yani o yıla kadar belki kıyamet bile kopabilir dünyanın şu vasat haline bakıcak olursak.Karamsar olmakta istemiyorum ama.Siteyi kaydettim boş bir zamanımda üye olacağım.
Mitsubishi firması ton balığı stokluyormuş, avlama yasağı olmasına rağmen yakalanıyor ve depolanıyormuş.Ülkelerindeki balıkçıları denetleyen kurum Amerika'da bulunan araştırma kurumuna eksik bilgi veriyormuş.Bu yüzden ne yapıyoruz?

Duyarlı oluyoruz, mitsubishi marka birşey almıyoruz, herkese kötü bahsediyoruz.....
Ben daha önce katılmıştım. Burda bu konuyu görünce sevindim..
Geleceğimiz için destek olalım arkadaşlar.
ben önceden katıldım
Yanlış anlaşılıyo Big Grin
Bende katılmıştım zaten ben 2050 ye kadar yaşayacağıma inanmıyorum beyfendi
Zaten 2012 çok olaylı bir yıl olcak seneye kıyametin kopma olasılığını ve alemetleri görünce bu ihtimalin çok yüksek olduğunu düşünüyorum ki öyle bişey olmasa bile 2012 yılında havalar sular canlılar karalar insanlar evrim geçirir belkide geçinmek hayatta 1 sene öncesine kadar eser kalmaz belki dünyada büyük insan ölümleri olabilir.

2050 ne abicim ya Big Grin Bu arada siz Japonya'nın her yıl 23.000 Yunusu Katlettiğini biliyomusunuz z?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler