(08-04-2011 12:05 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Zaten 2012 çok olaylı bir yıl olcak seneye kıyametin kopma olasılığını ve alemetleri görünce bu ihtimalin çok yüksek olduğunu düşünüyorum ki öyle bişey olmasa bile 2012 yılında havalar sular canlılar karalar insanlar evrim geçirir belkide geçinmek hayatta 1 sene öncesine kadar eser kalmaz belki dünyada büyük insan ölümleri olabilir.
2050 ne abicim ya
Bu arada siz Japonya'nın her yıl 23.000 Yunusu Katlettiğini biliyomusunuz z?
2012'de hiç birşey olmıyacak bu seneki gibi normal bir yıl olacak daha önce 2000'di birşey olmadı 12 yıl sonra nedense bu saçma senaryolar yine hortladı.İnsan kıyametin tarihini asla bilemez bu sene olsa bile sadece cuma günü olacağını bilir.Eğer 2012'de kıyamet koparsa bende uçuyorum lan şahitlerim var.
Şu 2012 filmi çıkmadan önce kaçınız biliyordu böyle şeyler olduğunu maya takvimini felan maya takviminde öyle birşeyde yok.Adamların zekası 2012'ye kadar yetmiş orayada son demişler bizde kıyamet diye saçma hareketlerde bulunuyoruz.Mesela bazı ülkelerin barikatlar yapması gibi.Ama şu olabilir bu senaryoyu yazan masonik kişiler yapay bir kıyamet yaratabilirler.İsterseniz en ayrıntılı detayına kadar şu 2012 denilen saçmalığı size anlatabilirim.
(08-04-2011 01:29 PM)Kaya_Er Yazılan: [ -> ] (08-04-2011 12:05 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Zaten 2012 çok olaylı bir yıl olcak seneye kıyametin kopma olasılığını ve alemetleri görünce bu ihtimalin çok yüksek olduğunu düşünüyorum ki öyle bişey olmasa bile 2012 yılında havalar sular canlılar karalar insanlar evrim geçirir belkide geçinmek hayatta 1 sene öncesine kadar eser kalmaz belki dünyada büyük insan ölümleri olabilir.
2050 ne abicim ya
2012'de hiç birşey olmıyacak bu seneki gibi normal bir yıl olacak daha önce 2000'di birşey olmadı 12 yıl sonra nedense bu saçma senaryolar yine hortladı.İnsan kıyametin tarihini asla bilemez bu sene olsa bile sadece cuma günü olacağını bilir.Eğer 2012'de kıyamet koparsa bende uçuyorum lan şahitlerim var.
Şu 2012 filmi çıkmadan önce kaçınız biliyordu böyle şeyler olduğunu maya takvimini felan maya takviminde öyle birşeyde yok.Adamların zekası 2012'ye kadar yetmiş orayada son demişler bizde kıyamet diye saçma hareketlerde bulunuyoruz.Mesela bazı ülkelerin barikatlar yapması gibi.Ama şu olabilir bu senaryoyu yazan masonik kişiler yapay bir kıyamet yaratabilirler.İsterseniz en ayrıntılı detayına kadar şu 2012 denilen saçmalığı size anlatabilirim.
Kardeşim 2012 ile ilgili bir sürü film teori ve gerçekleşebileceği bir çok değerler var. Mesela kıyamet perşembeyi cumaya bağlayan gece kopacak demi onu hepimiz biliyoruz. Peki 20/12/2012 kaça geliyor perşemde 21/12/2012 ise cuma. Bu tarihlerin bu zamana denk gelmesi tesadüfmü ayrıca maya uygarlığı diyoruz onlar salak veya gereksiz insanlarmı ki 2012 yılının dünyanın sonu olduğuna inanıyorlar ?
Senin ki kaç santim ne arkadaşım .) Yanlış anlıyor mıllet.!

(08-04-2011 01:48 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ] (08-04-2011 01:29 PM)Kaya_Er Yazılan: [ -> ] (08-04-2011 12:05 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Zaten 2012 çok olaylı bir yıl olcak seneye kıyametin kopma olasılığını ve alemetleri görünce bu ihtimalin çok yüksek olduğunu düşünüyorum ki öyle bişey olmasa bile 2012 yılında havalar sular canlılar karalar insanlar evrim geçirir belkide geçinmek hayatta 1 sene öncesine kadar eser kalmaz belki dünyada büyük insan ölümleri olabilir.
2050 ne abicim ya
Kardeşim 2012 ile ilgili bir sürü film teori ve gerçekleşebileceği bir çok değerler var. Mesela kıyamet perşembeyi cumaya bağlayan gece kopacak demi onu hepimiz biliyoruz. Peki 20/12/2012 kaça geliyor perşemde 21/12/2012 ise cuma. Bu tarihlerin bu zamana denk gelmesi tesadüfmü ayrıca maya uygarlığı diyoruz onlar salak veya gereksiz insanlarmı ki 2012 yılının dünyanın sonu olduğuna inanıyorlar ?
Allah'tan başka kimse bilemez kıyamet'in ne zaman kopacağını.
Etkileyici başlık işini biraz abartmamışlarmı