İşe önerilerinizi almakla başlayayım en iyisi =) Teknik anlamda yada farklı forumlarda görüp burdada olmasını istediğiniz şeyler ile ilgili bu konu altından öneri ve istekde bulunabilirsiniz.Olabildiğince yardımcı olmaya çalışacağım.Ayrıca konu görüntüleme şablonuna konu bilgileri kısmı eklenmiştir.
yazı kalınlaştırıp inceleştirme hızlı cevap kısmında vede girişte eskisi gibi ts durumu gösterse iyi olur
birde çok önemli uyarı vermek istediğimiz kişinin mesaj yazmasını engellesek daha iyi olmazmı ban yerine yani
Her hafta sonu forumda kücük capta etkinlik güzel olur veya trnuvalar olsum ödül olmak zoruda degil

Evet yazı tipi kalınlık renklik hızlı cevapta olursa iyi olur (:
(02-13-2010 01:45 AM)Slacker Yazılan: [ -> ]Evet yazı tipi kalınlık renklik hızlı cevapta olursa iyi olur (:
sen tüm yazılarını italic yazmayı kessen bence daha iyi olur

Cevaplama diye bir kısım olmasın herşey hızlı cevap böllümünde mevcut olsun.Ayrıca bir kaç yani ''smiley'' gelebilir.
Haftasonu turnuvalarını ben ayarlarım^^
Sol Tarafımızda Profil Kısmında İsim Yazması Bence Çok Önemli Tuttuğumuz Takımında Amblemini Koysak Fena Omaz Diye Düşünüyorum.
(02-13-2010 01:51 AM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Sol Tarafımızda Profil Kısmında İsim Yazması Bence Çok Önemli Tuttuğumuz Takımında Amblemini Koysak Fena Omaz Diye Düşünüyorum.
samet takım derken beşiktaş gs fb gibimi yani ?
(02-13-2010 01:36 AM)cashm3ntr Yazılan: [ -> ]yazı kalınlaştırıp inceleştirme hızlı cevap kısmında vede girişte eskisi gibi ts durumu gösterse iyi olur
birde çok önemli uyarı vermek istediğimiz kişinin mesaj yazmasını engellesek daha iyi olmazmı ban yerine yani
Hızlı cevap bölümünün modern hale getirilmesi hoş bir görünüm sağlayacaktır.
(02-13-2010 01:51 AM)mogazz Yazılan: [ -> ]Cevaplama diye bir kısım olmasın herşey hızlı cevap böllümünde mevcut olsun.Ayrıca bir kaç yani ''smiley'' gelebilir.
Haftasonu turnuvalarını ben ayarlarım^^
Forum sitemize diğer sitelerden daha farklı smileyler gelmesi çok iyi olur.
-Ayrıca sol taraftaki profil bölümüyle biraz daha ilgilenilmeli. (Görünüm açısından...)
(02-13-2010 01:53 AM)cashm3ntr Yazılan: [ -> ] (02-13-2010 01:51 AM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Sol Tarafımızda Profil Kısmında İsim Yazması Bence Çok Önemli Tuttuğumuz Takımında Amblemini Koysak Fena Omaz Diye Düşünüyorum.
samet takım derken beşiktaş gs fb gibimi yani ?
Evet Değişiklik Olur Bence Göze Hitap Eden Birşey Olmalı